...
TRENUTNO21:00 - 00:00Music Mix by Bea

Lifestyle / Tehnologija

Snapchat pomaže da brže napraviš video klip

07.03.2023.

Možda nećete razmišljati kada sledeći put budete birali zvučni zapis za Snapchat video. Snap je uveo automatske funkcije zvukova koje vam pomažu da brže pravite klipove. Sounds Recommendations, na primer, predlaže muziku relevantnu za objektiv proširene stvarnosti koji koristite.

.

Sounds Sync stvara montažne video zapise koji su sinhronizovani sa ritmom melodija u kolekciji Sounds. Trebaće ti od četiri do dvadeset fotografija ili video snimaka, ali ovo bi moglo da ti pomogne da rezimiraš odmor ili izlet. 

Obe funkcije su sada dostupne za korisnike iOS-a u SAD-u i uvode se širom sveta. Korisnici Androida takođe mogu odmah da koriste Sounds Recommendations, ali će morati da sačekaju mart da bi isprobali Sounds Sync.

Snap se ne stidi svojih ciljeva. Što je lakše napraviti video zapise, veća je verovatnoća da ćete ih objaviti na Snapchatu. 

Izvor: PC Press

Tagovi

Možda te još zanima:

.

Ove aplikacije su najgora noćna mora za bateriju telefona

Aplikacije društvenih mreža, striming aplikcije i određene mobilne igre poznate su po tome što prazne baterije pametnih telefona.

.

Fejsbuk postao mreža za penzionere: Mladi beže glavom bez obzira

Generacija Z (rođeni između 1995. i 2010. godine) sve više koristi internet, ali se broj tinejdžera na Fejsbuku ubrzano smanjuje,…

.

Stories svuda, pa i na TikTok-u

Kako je popularnost TikToka počela vrtoglavo da raste, ostale mreže su požurile kopiraju ovu platformu. Stvari sada idu u drugom…

.

Snapchat: Nova opcija za bolje mentalno zdravlje

Snapchat lansirao je alatku za pretraživanje – Here For You – koja olakšava pronalaženje eksperata koji bi mogli da pomognu u teškim situacijama.

.

Novi filter na Snepčetu

Korinici Snepčeta imaju priliku da koriste novi filter pod nazivom „Time Machine“ koji omogućava da vide mlađu ili stariju verziju…

.

Nagradni video konkurs za srednjoškolce

Delegacija Evropske unije i ove godine organizuje nagradni video konkurs "Evropa i ja" za srednjoškolce, koji je otvoren do 1.…

  • 19:45 Prava stvar
  • 20:00 Superoperater
  • 21:00 Music Mix by Bea

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo