...
TRENUTNO00:00 - 06:00Music Mix by Bea

Muzika / Festivali

M.O.R.T. i ZAA snimili pesmu u čast Demofesta

08.06.2017.

Bendovi M.O.R.T. iz Hrvatske i ZAA iz Srbije Snimili su zajedničku pesmu "Ne odustajem", za koju su uradili i prateći video-spot. Pesma je nastala u čast 10. rođendana banjalučkog Demofesta, na kome su oba benda ranije osvajala nagrade.

.

"Numera 'Ne odustajem' kombinuje sirovu punk rock energiju po kojoj je M.O.R.T. poznat, sa duvačkim i ska elementima grupe ZAA, obogaćenim raskošnim vokalom Sanje Vučić iz ovog benda. I pesma i spot su snimani u Banjaluci", navode organizatori festivala.

Spot je snimljen u delu industrijske zone Banjalučke pivare, uz pomoć Bokserskog kluba "Slavija", a predstavlja članove grupa u borbenom i motivacionom duhu. Poruka pesme se potpuno uklapa u viziju i ideju Demofesta da se treba voditi isključivo kvalitetom i nikada ne odustajati od svojih snova, dodaju organizatori.

Spot potpisuje produkcijska kuća Bosonoga iz Banjaluke, a za režiju je bio zadužen Saša Hajduković. Snimanje, miks i produkciju uradio je Ninoslav Tiki Dobrijević, dok iza masteringa stoji Marthin Klein.

Ovogodišnji Demofest biće održan od 20. do 22. jula na banjalučkom Kastelu. Organizatori su nedavno objavili kompletan takmičarski program, dok će u revijalnom delu, pored ostalih nastupiti i Rudimental DJ set, Marky Ramone, Ky-Mani Marley, Freemasons, Funkerman, Dubioza kolektiv, Edo Maajka, Bad Copy, Lačni Franz i Projekt Rakija.

P. N.

Možda te još zanima:

.

Nova imena na Lake Festu

Organizatori šestog Lake Fest-a, koji će biti održan od 11. do 14. avgusta na jezeru Krupac kod Nikšića objavili su…

.

Irie FM na Jelen Demofestu

Beogradski reggae sastav Irie FM je novi izvođač najvećeg regionalnog festivala demo bendova Jelen Demofest, a sviraće druge festivalske večeri…

.

M.O.R.T. svira 14. maja u Krivoj Marti

Autorski bluz-pank bend M.O.R.T. (Sinj, Hrvatska) nastupiće u četvrtak 14. maja u novosadskom klubu "Kriva Marta".

.

Nedeljni vodič od 22. do 28. aprila

Poslednja nedelja aprila bogata je raznolikim događajima.

.

Prava umetnost će uvek dodirnuti mladog čoveka

Profesor filozofije u novosadskoj elitnoj gimnaziji "Jovan Jovanovič Zmaj" Aleksandar Turukalo, uz svoje profesionalno usmerenje već dugi niz godina na vrhunskom…

.

Short Reports u novom formatu kreću na turneju

Novosadski bend Short Reports započeo je novo poglavlje sa novom postavkom benda koju čine Nemanja Velimirović, vokal i gitara, i…

  • 00:00 Music Mix by Bea
  • 06:00 Music mix by Anja
  • 11:00 Y2K

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo