.
Trenutno
Music Mix by Bea
 Beata Kovač Božović
Muzika / Festivali

Kilersi kao uvod u ovogodišnji Exit!

08.03.2017.

Organizatori Exita najavili su da će ovogodišnji festival imati uvod u vidu GetExited programa koji će biti održan u sredu 5. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi. Kao zvezde GetExited festivala najavljeni su članovi američkog benda The Killers, a prva potvrđena predgrupa je riječki bend Jonathan!

.

The Killers su rok bend iz Las Vegasa, koji je osnovan 2002. godine. Članovi benda su Brendon Flauers (vokal, sintisajzer), Dejv Kuning (gitara), Mark Stormer (bas) i Roni Vanuči Junior (bubnjevi i vokal). Veći deo muzike Kilersa je baziran na britanskim uticajima i na muzici osamdesetih, posebno na Nju vejv muzici. Brendon Flauers je u brojnim intervjuima rekao da je zvuk većine pesama benda "veći od života", zbog uticaja života u Las Vegasu, gradu blještavila gde je glavno pitanje: "Ko će koga da nadmaši?".

EXIT je do sada već najavio da će se, pored ostalih, na Petrovaradinskoj tvrđavi ove godine pojaviti i Liam Gallagher, Hardwell, Jake Bugg, Rag'n'bone man, Paul Kalkbrenner i mnogi drugi.

Ulaznice za Get Exited sa Kilersima biće puštene u prodaju 13. marta, po poklon cenama od 2.990 dinara za parter, te 4.990 za veoma limitirani fan pit i 12.000 za VIP platformu. 


Kupci četvorodnevnih EXIT ulaznica ili kompleta EXIT Avantura i EXIT Summer of Love imaće specijalnu priliku da svoj Get Exited dodatak, koji ide u paru uz kupljenu EXIT ulaznicu i omogućuje ulaz u parter zonu, kupe po povlašćenoj ceni od 999 dinara. 

Broj ovih dodataka je veoma ograničen i očekuje se da bude rasprodat za svega par sati. Ulaznice se prodaju putem prodajne mreže i sajta Gigstix.com, te u svim većim gradovima u knjižarama Vulkan.

EXIT tim ove godine spaja čak četiri festivala u regionu u jedinstveno EXIT Leto ljubavi 2017. Prvi u nizu je Sea Star, koji će se 26. i 27. maja održati u Umagu, sledeći je Revolution festival u Temišvaru, 2. i 3. juna, a odmah nakon EXIT festivala, od 6. do 9. jula, sledi četvrto izdanje Sea Dance festivala od 13. do 15. jula.

J.M.

.
Drugi po redu Novosadski Oktoberfest održaće se ove godine 20. i 21. oktobra u Master centru Novosadskog sajma. Organizatori su…
.
Od ukidanja Foruma za novi ples u Srpskom narodnom pozorištu, savremena igra je u Novom Sadu na vetrometini i, mimo nekoliko vaninstitucionalnih…
.
Autentičan američki trubadur, koji putuje da bi svirao i peva da bi putovao, ove sezone je u uobičajen godišnji raspored ubacio…
Program
Kalendar događaja
Novembar 2017.
PonUtoSreČetPetSubNed
  
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
   
Anketa

Da li treba dozvoliti prevoz kućnih ljubimaca u javnom prevozu?