...
TRENUTNO21:00 - 00:00Music Mix by Bea

Muzika / Festivali

Kilersi kao uvod u ovogodišnji Exit!

08.03.2017.

Organizatori Exita najavili su da će ovogodišnji festival imati uvod u vidu GetExited programa koji će biti održan u sredu 5. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi. Kao zvezde GetExited festivala najavljeni su članovi američkog benda The Killers, a prva potvrđena predgrupa je riječki bend Jonathan!

.

The Killers su rok bend iz Las Vegasa, koji je osnovan 2002. godine. Članovi benda su Brendon Flauers (vokal, sintisajzer), Dejv Kuning (gitara), Mark Stormer (bas) i Roni Vanuči Junior (bubnjevi i vokal). Veći deo muzike Kilersa je baziran na britanskim uticajima i na muzici osamdesetih, posebno na Nju vejv muzici. Brendon Flauers je u brojnim intervjuima rekao da je zvuk većine pesama benda "veći od života", zbog uticaja života u Las Vegasu, gradu blještavila gde je glavno pitanje: "Ko će koga da nadmaši?".

EXIT je do sada već najavio da će se, pored ostalih, na Petrovaradinskoj tvrđavi ove godine pojaviti i Liam Gallagher, Hardwell, Jake Bugg, Rag'n'bone man, Paul Kalkbrenner i mnogi drugi.

Ulaznice za Get Exited sa Kilersima biće puštene u prodaju 13. marta, po poklon cenama od 2.990 dinara za parter, te 4.990 za veoma limitirani fan pit i 12.000 za VIP platformu. 


Kupci četvorodnevnih EXIT ulaznica ili kompleta EXIT Avantura i EXIT Summer of Love imaće specijalnu priliku da svoj Get Exited dodatak, koji ide u paru uz kupljenu EXIT ulaznicu i omogućuje ulaz u parter zonu, kupe po povlašćenoj ceni od 999 dinara. 

Broj ovih dodataka je veoma ograničen i očekuje se da bude rasprodat za svega par sati. Ulaznice se prodaju putem prodajne mreže i sajta Gigstix.com, te u svim većim gradovima u knjižarama Vulkan.

EXIT tim ove godine spaja čak četiri festivala u regionu u jedinstveno EXIT Leto ljubavi 2017. Prvi u nizu je Sea Star, koji će se 26. i 27. maja održati u Umagu, sledeći je Revolution festival u Temišvaru, 2. i 3. juna, a odmah nakon EXIT festivala, od 6. do 9. jula, sledi četvrto izdanje Sea Dance festivala od 13. do 15. jula.

J.M.

Možda te još zanima:

.

Skorseze dobio devetominutne ovacije u Kanu

Novi film Martina Skorsezea ''Ubistva pod cvetnim mesecom'' (Killers of The Flower Moon) dobio je devetominutne ovacije tokom svetske premijere…

.

Da li nam Martin Skorseze sprema još jedno remek delo?

Leonardo Dikaprio je opisao novi film Martina Skorsezea, "Killers Of The Flower Moon", kao remek delo.

.

Počinje Exit festival!

Došlo je i to doba godine kada nas trese Exit groznica. Još jednom spavamo i kreće ludilo na Petrovaradisnkoj tvrđavi…

.

Burning man: mesto gde novac ne znači ništa!

"Burning man" je festival koji se svake godine održava u pustinji Black Rock, u američkoj državi Nevada, 160 kilometara od…

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo