...
ORADIO UŽIVO

Muzika / Festivali

Impuls festival od 11. do 13. maja u Novom Sadu

07.05.2018.

Drugo izdanje Impuls festivala biće održano od 11. do 13. maja u Novom Sadu, pod nazivom "Gde nam je scena?" Organizatori najavljuju tribine, radionice, izložbeni i pozorišni, kao i muzički program.

.

Impuls festival trajaće tri dana, na tri lokacije. To su Scenska Laboratorija "Borislav Gvojić" na Fakultetu tehničkih nauka, Studio televizijskog kanala 9 "K9 Station" i Kulturni centar Lab.

Prvog dana festivala, posetioci će prisustvovati skulptorskoj radionici sa Arpadom Slančikom u KC Labu već od 10 ujutru, dok u 19 časova počinju otvaranje festivala i tribina sa Selmom Spahić, na temu "Gde nam je scena?!" u Scenskoj laboratoriji "Borislav Gvojić."

Drugi dan festivala rezervisan je za istu radionicu u isto vreme, od 19 časova u Scenskoj laboratoriji "Borislav Gvojić" biće održan filmski program, dok će u 22h početi multimedijalni program u studiju "K9 station", u kome učestvuju Arpad Slančik, Dve Čađave, Neutron, Kecman i Pura, kao i članovi Pozorišta Promena.

Poslednjeg dana od 17 časova, u Kulturnom centru Lab održavaju se "Klasične minijature" kolektiva Izvuci mene. Tri sata kasnije, Scenska laboratorija "Borislav Gvojić" izvodi pozorišnu predstavu "Teret", dok je za sam kraj ovog festivala sačuvan multimedijalni program u prostorijama KC Lab-a u kome učestvuju učesnici skulptorske radionice, Milivojev, Sodip, Mr. Gnoj i akustični bend Free Delivery.

Možda te još zanima:

.

Kad fotograf ima "oko" i lokacija je dobra, fotka mora da uspe

Društvene mreže, pre svega Instagram koji je originalno i namenjen za postavljanje fotografija, popularizovale su fotkanje kod mladih. Kako je…

.

Ko su vaši ljudi od poverenja?

Znate ono kada na nekim formularima traže da napišete osobu od poverenja, nekoga koga ćete zveti u slučaju neke hitnosti?…

.

Zlatna pravila za izbegavanje gužve

U gužvi niko ne uživa. Loša vest je da nas gužva svakako očekuje kada je Exit u pitanju. Malo bolja…

.

AAaaa festival ipak sledećeg vikenda

Festival ekstremnih i zelenih sportova AAaaa fest, pomeren je za sledeći vikend. Iako je prethodno bio najavljen za 30. jun…

.

Na samo jedan klik od lokacije

Svima se dešavalo da se, bar jednom u životu izgube ne samo u gradovima u kojima su prvi put, već…

.

Crtanjem do lokacije

Svi imamo momente kad ne možemo da se snađemo u nekom gradu, pa nam je potrebno da nam neko nacrta…

  • 00:00 Music mix by Anja
  • 05:00 Music Mix by Bea
  • 10:00 Pre podne na O radiju

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo