.
Trenutno
Pre podne na O radiju
 Oradio ekipa
Muzika / Festivali

"Iluzije slobode" u subotu u Novom Bečeju

17.05.2019.

Ovogodišnji festival "Iluzije slobode" biće održan u dvorištu bioskopa u Novom Bečeju, u subotu 18.maja, najavili su organizatori. Na četvrtim "Iluzijama" nastupiće No Nipples iz Madrida, Muzika poludelih iz Vrbasa, ESC Life iz Zagreba, novosadski bendovi Atheist Rap i Still Bleeding i domaćini Ja k'o Mile, a Mile k'o konj.

.

Vrata dvorišta bioskopa koji se nalazi u centru Novog Bečeja će za publiku biti otvorena u 19 časova, dok će koncerti početi sat vremena kasnije. Ulaznice se neće naplaćivati, ali će na vidnom mestu biti postavljena kutija za donacije kako bi svako u skladu sa svojim mogućnostima finansijski pomogao manifestaciju.

"Iluzije slobode su festival organizovan u potpunosti po 'Do It Yourself' principima. Opština Novi Bečej nam je na raspolaganje dala prostor, drugu vrstu podrške nismo ni tražili. Novac za tehničko opremanje manifestacije, pokrivanje putnih troškova izvođačima i druge izdatke obezbeđuje se donacijama i organizovanjem nekoliko promotivnih i benefit koncerata u regionu", navode organizatori. 

U neposrednoj blizini festivalskog prostora, na levoj obali Tise, nalazi se i gradski kamp, koji će biti na raspolaganju svim posetiocima manifestacije. Takse za korišćenje su, prema navodima organizatora "podnošljive": šatorsko mesto košta 200 dinara, a taksa po osobi je 100 dinara.

iluzije slobode 2018 jpg

Atmosfera sa prošlogodišnjeg festivala

"Budite veseli i blesavi, zabavite se dobro, uživajte u muzici i pazite jedni na druge! Fašističke ispade nećemo tolerisati!", poručuju organizatori "Iluzija slobode".

.
Treće izdanje festivala Green Air biće održano 30. i 31. avgusta na Novosadskom sajmu, najavili su organizatori.
.
Zvuci prestonice Francuske kao u filmu "Ponoć u Parizu" Vudija Alena, čekaju vas na Štrandu u petak, 16. avgusta u 21 sat, na velikoj…
.
Jedan on najunikatnijih i najosvešćenijih bendova u novijoj pank rok istoriji svakako su kandski Propagandhi. Još u prvoj polovini…
Program
Kalendar događaja
Avgust 2019.
PonUtoSreČetPetSubNed
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
Anketa

Da li vidite Srbiju u EU?