...
TRENUTNO18:00 - 00:00Music Mix by Bea

Muzika / Festivali

Green Love 11. i 12. oktobra

01.10.2019.

Još jedno izdanje Zelene ljubavi biće održano u dobro poznatom ambijentu, na Spensu u Novom Sadu 11. i 12. oktobra, a organizatori su se pobrinuli da verni rejveri uživaju u još jednoj vanserijskoj oktobarskoj žurci.

.

Green Love festival ugostiće jedinstvenu i energičnu damu iz Ukrajine, prepoznatljivu po mračnom underground tehno zvuku, Mariku Rossu. Ona je jedna od najprepoznatljivijih istočnoevropskih di džejeva i zauzima važno mesto u razvoju tehno scene te tako menja istoriju svoje zemlje.

Te iste večeri, za vrhunsku žurku pobrinuće se dobro poznati Zlatnichi i Goya čija muzika je uvrštena na svetske top liste.

Uz njih nastupiće i novoformirani duo Linear Disruption, koji čine Tamara Maksimović i Anđela Tomašević.

Pravo sa američkih i evropskih festivala, 12. oktobra ponovo dolazi i Rebekah. U svojoj karijeri dugoj 20 godina, ona se etablirala kao jedna od vodećih na di džej sceni.

Zelenu ljubav ovoga puta širice i vrhunski di džej Lag kao i Vladimir Aćić čije veštine i kvalitetan zvuk našu elektronsku scenu podižu na svetski nivo.

Svoje ulaznice možete nabaviti preko Gigs Tix prodajne mreže. Dvodnevna ulaznica iznosi 1.990, dok pojedinačne koštaju 1.290 dinara.

 

Možda te još zanima:

.

Enriko Sangiuliano 6. decembra na Green Love festivalu

Pasionirani ljubitelji rejva imaće priliku da se "zagreju" pred sam kraj 2019. godine, pa će tako 6. decembra na Spensu…

.

Pred nama još jedan Green Air

Treće izdanje festivala Green Air biće održano 30. i 31. avgusta na Novosadskom sajmu, najavili su organizatori.

.

Dance park festival seli se na Novosadski sajam

Zbog najavljenog lošeg vremena, drugi Dance park festival biće održan 14. i 15. juna na Novosadskom sajmu, saopštili su organizatori…

.

Green love: Fatima Hajji, pa rejv u Inđiji

U svojim nastupima Fatima Hajji spaja analogne, klasične i najmodernije zvuke pomoću kojih predstavlja egzotične afričke korene. 

.

Fatima Hajji 12. aprila u Novom Sadu

Kraljica tehno muzike iz Španije Fatima Hajji uveličaće jubilarnu desetu godinu postojanja Green love festivala, 12. aprila u Novom Sadu.

.

Nikola Ćirić: Horna i jutarnje sunce

Svet klasične muzike nikada nije stigao u centar pažnje javnosti i većeg dela publike. To se možda dogodi teka kada…

  • 16:00 Leto na O radiju
  • 17:20 Gost O radija
  • 18:00 Music Mix by Bea

Anketa

Da li planirate letovanje?

Oradio logo