...
TRENUTNO05:00 - 11:00Music mix by Marko

Muzika / Festivali

Festival bez hlada, jedini spas plaža

16.07.2015.

Sea Dance jeste jedan od najzanimljivijih festivala u regiji jer se nalazi na plaži, međutim mladi koji su u velikom broju stigli na Jaz veoma su nezadovoljni uslovima u kampu, prvenstveno zbog mesta na kojem je postavljen.

.

Foto: Đura Ćurćić

Naime, isto kao i prošle godine, kada su organizatori obećavali da će deo kampa biti u hladu, ove godine to čak nisu ni pominjali i svi koji imaju zelenu kampersku narukvicu doslovno se kuvaju na livadi koja je direktno izložena suncu.

Pričali smo i sa ljudima koji su tu smešteni da čujemo kako izdržavaju i da li su pronašli način da sebi olakšaju bar dok ne padne noć.

"Prvi put sam u Crnoj Gori i dobro se provodim, međutim, veoma je vruće, kamp je užasan jer nema ni jednog drveta. Sviđa mi se festival, ali ne i kamp", rekao je mladić iz Britanije.

"Ovde mi se sviđa, jako je dobro, ali je vrućna, nema nigde hlada. Ali ima devojaka i to je dobro", dodao je jedan od meštana.

 "Bio sam ovde i prošle godine, ali moram da kažem da je sada mnogo veća katastrofa što se tiče organizacije. Gramatik i The Prodigy su bili na programu u isto vreme, što nam govori da im nije stalo do muzike, nego samo do para, međutim priroda je sjajna i to je dobra strana. Kamp je strašan, treba nam hlada, ne možemo ni da spavamo. Sve izgleda kao da je deo Exita, ali užasno organizovano. Na Exitu je sve perfektno urađeno, a ovde se sve raspada", rekao je nam je dečko iz Slovenije.

"Kamp je ok, meni se malo manje muzika sviđa. Više sam očekivao elektro zvuka, a ne ovaj Drum and Base koji je potenciran. No Prodigy je bio strava! Zeznuli su i kamp, jer kad izađeš moraš da obilaziš okolo naokolo da bi došao gde si krenuo. Mogli su to malo bolje uraditi", kazao je dečko iz Srbije.

"Jedna preporuka organizatorima je da postave kante za smeće svuda po festivalu, jer je bezveze što bacamo smeće svuda oko sebe", poručio je Španjolac.

Međutim, postoje i oni kojima vrućina i žega nije uništila utisak o festivalu i koji ne obraćaju pažnju na organizacione propuste. Oni su poručili da je festival sjajan, da je priroda prelepa i da svoje vreme provode na plaži što je najveći bonus Sea Dance-a.

M.L.

 

 

Možda te još zanima:

.

Građani retko odlučuju o sredstvima u kulturi

U toku je kampanja "1% za kulturu", koju je pokrenula grupa aktera sa domaće kulturne scene. Kako navode na zvaničnoj…

.

Odaberite omiljeni eksponat u Narodnom muzeju

Kada se spoje kreativnost, digitalnost i umetnost, nastaje Instagram kampanja #jasamumuzeju Narodnog muzeja Beograda, koja će trajati do prvog decembra.

.

U petak počinje "Košnica prijateljstva"

Sportsko ekološki kamp "Košnica prijateljstva" za decu bez roditelja ili adekvatnog roditeljskog staranja, biće održan petnaesti put, od 9. do…

.

Provedite slobodno vreme u netaknutnoj prirodi

Do godišnjih odmora ostalo je još dva meseca rada, ali ona slatka uvertira kreće za koji dan. Prvomajske praznike ljudi…

.

Sećate se samo prijatelja, ne mesta iz kog ste

Povodom Međunarodnog dana migranata, koji obeležavamo 18. decembra, film "Između granica" biće emitovan u četvrtak od 20 časova u Kulturnom…

.

Događajima u Kampusu nedostaje kreativnost

Studentske organizacije Poljoprivrednog, Tehnološkog, Filozofskog i Fakulteta tehničkih nauka slažu se u jednom, a to je da događaji koje oni…

  • 00:00 Music Mix by Majkić
  • 05:00 Music mix by Marko
  • 11:00 Škripa

Kalendar događaja

Januar 2020.
PonUtoSreČetPetSubNed
  
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
  

Anketa

Koliko verujete u horoskop?

Oradio logo