...
TRENUTNO15:00 - 16:00Music Mix by Bea

Muzika / Festivali

Festival bez hlada, jedini spas plaža

16.07.2015.

Sea Dance jeste jedan od najzanimljivijih festivala u regiji jer se nalazi na plaži, međutim mladi koji su u velikom broju stigli na Jaz veoma su nezadovoljni uslovima u kampu, prvenstveno zbog mesta na kojem je postavljen.

.

Foto: Đura Ćurćić

Naime, isto kao i prošle godine, kada su organizatori obećavali da će deo kampa biti u hladu, ove godine to čak nisu ni pominjali i svi koji imaju zelenu kampersku narukvicu doslovno se kuvaju na livadi koja je direktno izložena suncu.

Pričali smo i sa ljudima koji su tu smešteni da čujemo kako izdržavaju i da li su pronašli način da sebi olakšaju bar dok ne padne noć.

"Prvi put sam u Crnoj Gori i dobro se provodim, međutim, veoma je vruće, kamp je užasan jer nema ni jednog drveta. Sviđa mi se festival, ali ne i kamp", rekao je mladić iz Britanije.

"Ovde mi se sviđa, jako je dobro, ali je vrućna, nema nigde hlada. Ali ima devojaka i to je dobro", dodao je jedan od meštana.

 "Bio sam ovde i prošle godine, ali moram da kažem da je sada mnogo veća katastrofa što se tiče organizacije. Gramatik i The Prodigy su bili na programu u isto vreme, što nam govori da im nije stalo do muzike, nego samo do para, međutim priroda je sjajna i to je dobra strana. Kamp je strašan, treba nam hlada, ne možemo ni da spavamo. Sve izgleda kao da je deo Exita, ali užasno organizovano. Na Exitu je sve perfektno urađeno, a ovde se sve raspada", rekao je nam je dečko iz Slovenije.

"Kamp je ok, meni se malo manje muzika sviđa. Više sam očekivao elektro zvuka, a ne ovaj Drum and Base koji je potenciran. No Prodigy je bio strava! Zeznuli su i kamp, jer kad izađeš moraš da obilaziš okolo naokolo da bi došao gde si krenuo. Mogli su to malo bolje uraditi", kazao je dečko iz Srbije.

"Jedna preporuka organizatorima je da postave kante za smeće svuda po festivalu, jer je bezveze što bacamo smeće svuda oko sebe", poručio je Španjolac.

Međutim, postoje i oni kojima vrućina i žega nije uništila utisak o festivalu i koji ne obraćaju pažnju na organizacione propuste. Oni su poručili da je festival sjajan, da je priroda prelepa i da svoje vreme provode na plaži što je najveći bonus Sea Dance-a.

M.L.

 

 

Možda te još zanima:

.

Vote 16 - prilika za demokratičnije društvo

Petnaestogodišnja Lorina kaže bi glasala sledeće godine na izborima. Zašto je to važno? Sa jedne strane jer to ne može, nema…

.

Život na točkovima: putovanje kao prirodno stanje

Da li ste ikada razmišljali o tome koliko vam je zaista potrebno za srećan život? Koliko prostora, koliko posla, koliko…

.

Volonterski kampovi – prilika da jeftino proputujete svet

Ubedljivo najjeftiniji način da se proputuje svet, ako ste mladi i željni avantura, jesu omladinski volonterski kampovi. Ne samo da…

.

Košnica nikog ne ostavlja ravnodušnim

Na Begečkoj jami u toku je sedamnaesti kamp za decu bez roditelja i adekvatnog roditeljskog staranja pod nazivom Košnica prijateljstva. Kamp…

.

Biciklarenje po Mediteranu - avantura života!

Obično nedeljom, kada krenemo kod roditelja na ručak, u prolazu viđamo bicikliste, najčešće strance, kako "šipče" uzbrdo natovareni opremom i…

.

Postani deo nove startap generacije

Naučno tehnološki park Beograd u saradnji sa Poslovno tehnološkim inkubatorom tehničkih fakulteta organizuje novi studentski startap kamp ParkUP! 2023.

  • 13:45 Prava stvar
  • 14:00 Y2K
  • 15:00 Music Mix by Bea
  • 16:00 Popodne na O radiju
  • 16:10 Pesma dana

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo