.
Trenutno
Vredi pročitati
 Novinari O radija
Muzika / Festivali

Exit nam je opasno blizu

17.06.2019.

Ostalo je dve nedelje do početka Exita, festivala koji je već godinama jedan od najpopularnijih evropskih događaja. Devetnaesti po redu Exit i ove godine biće održan na Petrovaradinskoj tvrđavi od 4. do 7. jula i ugostiće mnoga poznata svetska imena poput The Cure, DJ Snake, The Chainsmokers, Dimitri Vegas & Like Mike, Lost Frequencies, Carl Cox, Solomun...

.

foto: Exit promo

Exit je 2018. godine osvojio nagradu za "Najbolji veliki festival", na dodeli Evropskih festivalskih nagrada, koja mu je uručena i 2014. godine. Festival će ove godine otvoriti popularni britanski rok sastav The Cure, kaže dugogodišnji PR Exita, Daniela Piperčević.

"Mi smo se zaista trudili da godinama dozovemo The Cure da konačno nastupi kod nas i na kraju smo uspeli, tako da je ovogodišnje spektakularno otvaranje uz ovaj bend. Osim toga, sa nama će na glavnoj bini biti mnogi drugi izvođači kao što su mlade rok senzacije Greeta Van Fleet. Ja sam imala prilike da ih gledam u Berlinu i ono što mogu da vam kažem je da će biti zaista fantastična žurka na ovom koncertu", rekla je Piperčevićeva.

Osim muzičkog programa, posetiocima se, kako domaćim tako i stranim, nudi i smeštaj, a najpopularniji je Exit kamp, koji će biti otvoren u periodu od 2. do 9. jula. Sadrži šatore, zatvorene tuševe, toalete, raznovrsne ponude hrane i pića i mnoge druge pogodnosti koje su važne za prijatan boravak u kampu.

Naše sugrađane pitali smo da li će ići na festival.

exittpromo jpg

Naravno, idem na Exit kao i svake godine. Mislim da će ove  da bude možda najbolji do sada baš zbog line up-a koji je odlično odrađen. Ja i moja ekipa smo već uzeli 4+1 gratis, tako da jedva čekam i
smatram da je ovo najbolji festival u Evropi.

Ići ću na Exit i ove godine, kao i svake prethodne. Što se tiče karata ne znam kada ću ih nabaviti, jer to radim neposredno pred početak fetivala. Sviđa mi se postava.

Ja ne idem na Exit, nikada nisam preterano gotivila tu vrstu muzike. Meni je to iskreno bacanje para, mnogo košta karta.

Kao i svake godine, i ove godine ću posetiti Exit, Dance Arenu, najviše zbog Carl Coxa. Još uvek nisam nabavio kartu nadam se da ću je uskoro nabaviti po nekoj pristupačnoj ceni. Svakako snaći ćemo se i bićemo tamo.

Cena kompleta karata trenutno iznosi 6.990 dinara, a posetioci će takođe biti u mogućnosti da nabave pojedinačne ulaznice, čije se cenu kreću od 2.790 do 3.690 dinara, što je cena za prvi dan Exita. Piperčevićeva poziva sve zainteresovane da što pre nabave svoje karte, jer će se iznos ulaznica uskoro povećati.

"Naša najpopularnija akcija 4+1 zbog velike prodaje je rasporodata u rekordnom roku, čak i pre datuma koji smo dali, tako da pozivam sve da požure i nabave svoje ulaznice ukoliko žele da dođu na Exit samo jedan dan", dodaje ona.

Prošlogodišnji festival okupio je više od 200.000 posetilaca iz preko devedeset zemalja širom sveta, a očekuje se da će ove godine rekord biti oboren.

Milica Ćirović

.
Ovogodišnji Festival uličnih svirača - Gradić fest biće održan od 29. do 31. avgusta na više lokacija u Podgrađu Petrovaradinske…
.
Festivalsko leto je u punom jeku, gotovo svakog vikenda se negde održava po neki festival, a jedan od onih na koje vam posebno skrećemo…
.
Još jedno izdanje festivala Punk rock holiday biće održano u Tolminu, u Sloveniji. Posetioce očekuje pet dana odličnih pank koncerata,…
Program
Kalendar događaja
Jul 2019.
PonUtoSreČetPetSubNed
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
    
Anketa

Da li vidite Srbiju u EU?