...
TRENUTNO05:00 - 11:00Music Mix by Majkić

Muzika / Festivali

Exit nam je opasno blizu

17.06.2019.

Ostalo je dve nedelje do početka Exita, festivala koji je već godinama jedan od najpopularnijih evropskih događaja. Devetnaesti po redu Exit i ove godine biće održan na Petrovaradinskoj tvrđavi od 4. do 7. jula i ugostiće mnoga poznata svetska imena poput The Cure, DJ Snake, The Chainsmokers, Dimitri Vegas & Like Mike, Lost Frequencies, Carl Cox, Solomun...

.

foto: Exit promo

Exit je 2018. godine osvojio nagradu za "Najbolji veliki festival", na dodeli Evropskih festivalskih nagrada, koja mu je uručena i 2014. godine. Festival će ove godine otvoriti popularni britanski rok sastav The Cure, kaže dugogodišnji PR Exita, Daniela Piperčević.

"Mi smo se zaista trudili da godinama dozovemo The Cure da konačno nastupi kod nas i na kraju smo uspeli, tako da je ovogodišnje spektakularno otvaranje uz ovaj bend. Osim toga, sa nama će na glavnoj bini biti mnogi drugi izvođači kao što su mlade rok senzacije Greeta Van Fleet. Ja sam imala prilike da ih gledam u Berlinu i ono što mogu da vam kažem je da će biti zaista fantastična žurka na ovom koncertu", rekla je Piperčevićeva.

Osim muzičkog programa, posetiocima se, kako domaćim tako i stranim, nudi i smeštaj, a najpopularniji je Exit kamp, koji će biti otvoren u periodu od 2. do 9. jula. Sadrži šatore, zatvorene tuševe, toalete, raznovrsne ponude hrane i pića i mnoge druge pogodnosti koje su važne za prijatan boravak u kampu.

Naše sugrađane pitali smo da li će ići na festival.

exittpromo jpg

Naravno, idem na Exit kao i svake godine. Mislim da će ove  da bude možda najbolji do sada baš zbog line up-a koji je odlično odrađen. Ja i moja ekipa smo već uzeli 4+1 gratis, tako da jedva čekam i
smatram da je ovo najbolji festival u Evropi.

Ići ću na Exit i ove godine, kao i svake prethodne. Što se tiče karata ne znam kada ću ih nabaviti, jer to radim neposredno pred početak fetivala. Sviđa mi se postava.

Ja ne idem na Exit, nikada nisam preterano gotivila tu vrstu muzike. Meni je to iskreno bacanje para, mnogo košta karta.

Kao i svake godine, i ove godine ću posetiti Exit, Dance Arenu, najviše zbog Carl Coxa. Još uvek nisam nabavio kartu nadam se da ću je uskoro nabaviti po nekoj pristupačnoj ceni. Svakako snaći ćemo se i bićemo tamo.

Cena kompleta karata trenutno iznosi 6.990 dinara, a posetioci će takođe biti u mogućnosti da nabave pojedinačne ulaznice, čije se cenu kreću od 2.790 do 3.690 dinara, što je cena za prvi dan Exita. Piperčevićeva poziva sve zainteresovane da što pre nabave svoje karte, jer će se iznos ulaznica uskoro povećati.

"Naša najpopularnija akcija 4+1 zbog velike prodaje je rasporodata u rekordnom roku, čak i pre datuma koji smo dali, tako da pozivam sve da požure i nabave svoje ulaznice ukoliko žele da dođu na Exit samo jedan dan", dodaje ona.

Prošlogodišnji festival okupio je više od 200.000 posetilaca iz preko devedeset zemalja širom sveta, a očekuje se da će ove godine rekord biti oboren.

Milica Ćirović

Možda te još zanima:

.

Dax J: Moja muzika se konstantno razvija

Jedno od najvećih tehno imena današnjice Dax J, uprkos užasnom vremenu, nastupio je poslednje večeri Exit festivala. Pre nastupa razgovarali smo…

.

Lost frequencies: Odnos sa publikom je najbitniji

Lost frequencies je dvadesetpetogodišnji di džej iz Belgije, uz kog je brojna publika đuskala prve večeri festivala. Odmah nakon nastupa…

.

Kupamo se tamo gde nema buldožera

Crnogorski hip hop duo Who see drugog dana Exita zatvorio je program na Fusion bini. Dočekali su svitanje uz mnogobrojne fanove,…

.

Ključevi su i dalje kod Pitera

Peter and the Test tube babies nastupili su prve večeri Exit festivala na Explosive stejdžu. Za Oradio, Piter Bajvoters (Peter…

.

Organizuj se lakše uz Exit aplikaciju

Gubljenje po tvrđavi i gužva sinonimi su za Exit festival. Postoji međutim vrlo jednostavan način da ovaj haos izbegnete.

.

Zlatna pravila za izbegavanje gužve

U gužvi niko ne uživa. Loša vest je da nas gužva svakako očekuje kada je Exit u pitanju. Malo bolja…

  • 00:00 Music Mix by Bea
  • 05:00 Music Mix by Majkić
  • 11:00 Radio Gruvanje
  • 12:00 U kakvoj zemlji želim da živim

Anketa

Da li planirate letovanje?

Oradio logo