.
Trenutno
Music mix
Muzika / Festivali

Exit mozaik: od vaučera do parkiranja

07.07.2015.

Exit festival počinje za dva dana. Sve se zahuktava, pa se podsetite šta sve morate da uradite i pročitate kako biste uživali u potpunosti na festivalu, počevši od zamene vaučera za narukvice. 

.

Zamena vaučera za narukvice se ove godine odvija na tri mesta: na Exit-ovom štandu na Trgu Slobode, na Štrandu kod kampa i kod Lovotursa. Više o tome kako možete bez gužve i na vreme preuzeti narukvice pročitajte ovde.

Kako biste bili u potpunosti spremni, o linijama i gradskom prevozu možete da se obavestite na štandovima JGSP-a koji su pored Exit-ovih, a više detalja možete pronaći ovde.

Cene karata koje se mogu kupiti još sutra, 8. jula, prodaju se po staroj ceni od 6.990 dinara za Exit festival i 7.990 dinara za Exit i Sea dance.

Veliki broj stranaca je već stigao u Novi Sad. Njih 5.000 će naći mesto u kampu, dok je prema ranijim saznanjima kapacitet studentskih hostela popunjen.

"Zvezde ovogodišnjeg festivala su zasigurno Motorhead, koji će u Novom Sadu proslaviti 40 godina postojanja, ali i zvezde koje pretežno današnji mladi slušaju", rekla je PR Exit-a Danijela Piperčević, koja iščekuje nastup Toma Odela.

Zvanično otvaranje festivala obeležiće tačno u ponoć britanska zvezda Emeli Sande, već oprobana u otvaranju velikih događaja, kada je nastupila na otvaranju Olimpijskih igara u Londonu.

Main će 11. jula zauzeti John Newman, pa Manu Chao sa La Venturom. Poslednji dan festivala je rezervisan za Capital Cities, Milky Chance i Faithless, koji će ove godine zatvoriti Exit.

"Faithless je prvobitno trebalo da nastupi na Dance areni, ali zbog velikog broja ljudi koji se očekuje ipak će biti na Main stage-u", objasnila je Piperčević.  

Mesta za neodlučne će biti u kampu na Štrandu i na ulazu će koštati 35 evra. Exit je pripremio i android aplikaciju ali i preporuke za taksi udruženja koji će voziti turiste sa Železničke stanice. Oni koji dolaze autom, od 9. do 12. jula, JKP "Parking servis" obezbediće parking mesta na sledećim lokacijama: 

1. Ulica Lisinskog

2. Ulica prote Mihaldžića

3. Ulica Vladimira Nazora

4. Trg vladike Nikolaja

5. Parking prostor duž Keja skojevaca

Kapacitet parking mesta je 400 vozila, ali Parking servis upozorava da će upravo zbog gužvi "pauk" vozilo intezivnije uklanjati nepropisno parkirana vozila. 

Pored turista, na Exit će organizovano doći i deca sa Kosova.

"Njih 50 je odabrano da borave na festivalu i Exit-ovom kampu", rekao je u gostovanju na O radiju Nikola Vučić, predstavnik udruženja građana "Košnica", a koja u saradnji sa opštinom Štrpce dovodi mlade na Exit. 

N.Š

.
Ako ste mislili da je festivalima došao kraj i da možete da odmorite do naredne sezone, grdno ste se prevarili. Počinje OPENS distrikt…
.
U okviru ovogodišnjeg festivala Uličnih svirača, uspešno se predstavio i projekat Danube streamwaves koji je na jednom mestu okupio…
.
U okviru četvrte po redu, završne, manifestacije Danube Streamwaves koja se po drugi put održala u Novom Sadu i to u okviru ovogodišnjeg…
Program
Kalendar događaja
Septembar 2019.
PonUtoSreČetPetSubNed
      
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
      
Anketa

Po istraživanju KOMS-a, 67 odsto mladih želi da napusti Srbiju. Da li ste među njima?