...
TRENUTNO12:00 - 13:20Leto na O radiju

Muzika / Festivali

Enriko Sangiuliano 6. decembra na Green Love festivalu

27.11.2019.

Pasionirani ljubitelji rejva imaće priliku da se "zagreju" pred sam kraj 2019. godine, pa će tako 6. decembra na Spensu đuskati uz Enrika Sangiuliana

.

Prvo međunarodno priznanje Enriku Sangulianu stiglo je 2015. godine remiksom numere "Can you hear me" koji je postao hit na Beatports listi. Enriko nastavlja da niže uspehe koji ga dovode do odličnog remiksa Mobijevog klasika "Why does my heart feel so bad" kao i debitantske saradnje sa Adamom Bejerom u 2017, godini u kojoj je progrlašen za najprodavanijeg tehno umetnika Beaportsa.

Pored Enrika, 6.decembra nastupiće i mlada, višengrađivana dama ONYVAA. Rođena u Kaliforniji, živi u Francuskoj, ona s ljubavlju miksuje zvuke sa različitih krajeva sveta uokvirujući ih u svoje originalne numere. Rejvere ne ostavlja ravnodušnim i očekuje se da će ovoga puta napraviti pravu pometnju na podijumu.

Njima će se pridužiti mladi, energični Ilija Đoković čiji setovi su osvojili srca rejvera širom zemlje. Kao miljenik domaće publike i ovoga puta nesumljivo će rejvere podići na noge te napraviti žurku za pamćenje. 

U godni jubileja, organizatori festivala pokrenuli su kampanju #SAMOODGOVORNO rejvujem, kako bi očuvali integritet festivala, te stavili na prvo mesto vrhunsku žurku.

Ulaznice za Green Love možete pronaći na Gigstix prodajnim mestima po ceni od 1.590 dinara.

Možda te još zanima:

.

Green Love 11. i 12. oktobra

Još jedno izdanje Zelene ljubavi biće održano u dobro poznatom ambijentu, na Spensu u Novom Sadu 11. i 12. oktobra,…

.

Pred nama još jedan Green Air

Treće izdanje festivala Green Air biće održano 30. i 31. avgusta na Novosadskom sajmu, najavili su organizatori.

.

Dance park festival seli se na Novosadski sajam

Zbog najavljenog lošeg vremena, drugi Dance park festival biće održan 14. i 15. juna na Novosadskom sajmu, saopštili su organizatori…

.

Green love: Fatima Hajji, pa rejv u Inđiji

U svojim nastupima Fatima Hajji spaja analogne, klasične i najmodernije zvuke pomoću kojih predstavlja egzotične afričke korene. 

.

Fatima Hajji 12. aprila u Novom Sadu

Kraljica tehno muzike iz Španije Fatima Hajji uveličaće jubilarnu desetu godinu postojanja Green love festivala, 12. aprila u Novom Sadu.

.

Muzikom se procesuiraju emocije

Deveti TAKT Fest se završio proteklog vikenda, a pobednik je Filip Marić. Iako je u takmičarski deo prošao sa pesmom…

  • 11:00 Leto na O radiju
  • 11:40 O tome se priča
  • 12:00 Leto na O radiju
  • 13:20 Gost O radija
  • 14:00 Škripa

Anketa

Šta vam najviše nedostaje u "novoj normalnosti"?

Oradio logo