.
Trenutno
Music Mix by Bea
 Beata Kovač Božović
Muzika / Festivali

4. Youth Fair i zagrevanje pred Exit

30.06.2015.

Zagrevanje pred Exit festival biće održano 7. i 8. jula u okviru četvrtog regionalnog Sajma omladinskog turizma "OPENS Youth Fair 2015". Na Trgu slobode i u Katoličkoj porti mladi iz regiona će predstaviti najatraktivnije destinacije na Balkanu ali i sve festivale, klubove i druge neotkrivene zanimljivosti.

.

Pored turističkog programa, organizatori su najavili i muzički, u kom ćemo uživati u operi Karmina Burana Karla Orfa, u izvođenju hora, orkestra i solista opere Srpskog narodnog pozorišta.

"Zaista smo se potrudili da programom privučemo što više Novosađana ali i stranih gostiju, kojih tada ima već u velikom broju zbog Exita. Cilj nam je da vide šta se sve nudi u ovoj regiji", rekla je predstavnica Youth Fair-a Jelena Radojčić u gostovanju na O radiju.

Osim opere, slušaćemo grupe S.A.R.S i Prljavi inspektor Blaža, dok će u Katoličkoj porti biti organizovan sajam rukotvorina te rege i latino veče. Organizatori su najavili i promo bend džez festivala Nišvil.

Youth Fair je dodatak kandidaturi Novog Sada za Omladinsku prestonicu Evrope 2018, zbog čega je ovogodišnji sajam pod nazivom OPENS.

Ovu manifestaciju već četiri godine podržava Turistička organizacija Novog Sada, Exit fondacija, Grad Novi Sad, SKCNS, kao i Prirodno – matematički fakultet uz Departman za geografiju, turizam, hotelijerstvo.

Više informacija mžete naći na sajtu Youth Fair-a. 

N.Š.

 

 

.
Prošlog vikenda u Lincu je održan poslednji sastanak u okviru međunarodnog projekta "Danube Streamwaves", čiji deo je i Oradio.…
.
Još jedno izdanje Zelene ljubavi biće održano u dobro poznatom ambijentu, na Spensu u Novom Sadu 11. i 12. oktobra, a organizatori…
.
Prethodnog vikenda, novosadski klub Soulpeddler bio je domaćin osmog Takt festivala. Trodnevni festival obeležio je veliki broj…
Program
Kalendar događaja
Oktobar 2019.
PonUtoSreČetPetSubNed
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
   
Anketa

Po istraživanju KOMS-a, 67 odsto mladih želi da napusti Srbiju. Da li ste među njima?