...
TRENUTNO00:00 - 06:00Music mix by Anja

Muzika

Dva koncerta Zostera u Gerila baru

29.03.2018.

Jedan od najpopularnijih regionalnih reggae bendova, mostarski Zoster, održaće dva koncerta 13. i 14. aprila u novosadskom Gerila baru. Prema navodima organizatora, prvi od ova dva koncerta je već rasprodat, dok za drugi vlada veliko interesovanje.

.

Zoster trenutno radi na snimanju dva nova singla, na koje će, prema rečima samih članova benda, veoma uticati muzika osamdesetih godina. Nakon toga, očekuje se i izlazak novog albuma.

Bend navodi i da je uživao letos tokom boravka na Exit festivalu, kao i da se uželeo Novog Sada i novosadske publike.

Karte za koncert 14. aprila mogu se kupiti isključivo u Gerila baru (Trifkovićev trg 3), po ceni od 800 dinara za prvih sto karata, odnosno 900 dinara za narednih sto i 1.000 dinara za poslednjih kontigent od 100 ulaznica.

Možda te još zanima:

.

Z++ u subotu u Hali 2, uskoro stižu Vojko V i Zoster

Jedan od najaktivnijih koncertnih prostora u Novom Sadu, Kulturni centar Hala 2 na Novosadskom sajmu, u narednom periodu donosi nekoliko…

.

TBF, Helem Nejse i Zoster besplatno na Distriktu mira

Od 23. do 27. juna u novosadskom Kreativnom distriktu, nekadašnjoj Kineskoj četvrti, biće održan umetnički i tribinski program Distrikt mira. 

.

Pank, vrelina i Arsenal fest

Drugo veče Arsenal festa je za nama i sada smo uveliko prepuni utisaka. Nekako smo stekli dojam da je veče…

.

Besplatna vakcina protiv HPV-a za studente od 19 do 26 godina

Zavod za zdravstvenu zaštitu studenata Novi Sad obavestio je studente da će u toj ustanovi biti omogućena besplatna vakcinacija za…

.

Atheist Rap u subotu u Hali 2 Novosadskog sajma

Slavljenički koncert novosadske pank-rok grupe Atheist Rap biće održan u subotu 6. apruila u KC Hala 2 na Novosadskom sajmu.

.

Filozofski je slobodan dok su slobodni ljudi u njemu

Veliki broj studenata, profesora i građana okupio se danas ispred Rektorata novosadskog Univerziteta, na skupu podrške i javnom času o…

  • 00:00 Music mix by Anja
  • 06:00 Music Mix by Bea
  • 11:00 Y2K

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo