.
Trenutno
Music Mix by Bea
 Beata Kovač Božović
Muzika

Bojana garantuje zabavu u Novom Sadu

10.05.2018.

Posle koncerta na prošlogodišnjem Festivalu uličnih svirača Bojana Vunturišević se vraća u Novi Sad, gde će u petak 11. maja nastupiti u Firchie think tank studiju. Osim pesama sa albuma "Daljine", Bojana za Oradio najavljuje da bi publika mogla da čuje i neke nove stvari.

.

Sviraćemo pesme sa novog albuma "Daljine" koji Novosađani odlično znaju, to su pokazali prošle godine na Festivalu uličnih svirača. Naravno tu će biti i pesme benda Svi na pod i nadam se da ćemo odsvirati neke nove pesme koje smo napravili u ovom periodu od godinu dana koliko se nismo videli. Uglavnom ljudi, kada dođu na koncert, žele da se zabave, a zabava je zagarantovana uz pesme koje znamo da pevamo. Tako da nećemo mnogo daviti ljude novim pesmama i tim nepoznatim stvarima, možda odsviramo dve tri nove, ali sve u svemu lepo ćemo se družiti.

Da li ti više "leže" velike bine ili one manje, klupske?

Nekako klupske koncerte više volim, zato što smo tada jedan na jedan sa publikom i u istoj smo ravni. Tu se stvori neki ludački vajb i uglavnom su mi klupski koncerti draži od velikih bina. Kada smo nastupali na nekom velikom festivalu uglavnom su ti nastupi bili puni panike. Mora da se poštuje satnica, ispred tebe stoji sat koji sve vreme otkucava, tehničari koji su spremni da ti pomognu, ali i da ti unesu nervozu.

Nedavno je spot "Daljine" nagrađen MTS Vision nagradom za najboljeg novog izvođača, od kakvog je ona značaja za tebe?

Znači mi nagrada, zbog toga što su ljudi glasali. Ali više od svih nagrada mi znači pun inboks, komunikacija sa ljudima iz raznih gradova koji nas zovu da dođemo, a ja se nadam da ćemo ispuniti njihove želje. Mi vredno radimo na novim pesmama, tj. već ih snimamo, ali su nas koncertne obaveze naterale da taj proces stopiramo. Volela bih da to bude gotovo do kraja godine.

Posle koncerta u Novom Sadu, Bojana Vunturišević će sa bendom odsvirati i veliki beogradski koncert, u subotu 19. maja u Domu omladine. Ulaznice za nastup u Firchie Think tank studiju možete kupiti u Gigstixu po pretprodajnoj ceni od 700 dinara. Na ulazu u klub cena karte biće 800 dinara.

J.M. 

.
Dok je Nova godina 31. decembra dočekana samo u centru Novog Sada, na otvorenom, tokom celog dana, jučerašnji Doček 7527. proslavljao…
.
A posle praznika - nova sezona svega..
Program
Kalendar događaja
Januar 2019.
PonUtoSreČetPetSubNed
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
   
Anketa

Koliko ste skloni postprazničnoj depresiji?