.
Trenutno
Music Mix by Bea
 Beata Kovač Božović
Lifestyle / Zanimljivosti

Saznajte sve o budućem poslu

02.02.2016.

Tražite posao a niste baš sigurni da li je firma koju ste odabrali prava za vas? Zanima vas kako funkcioniše organizacija i sam rad u njoj a nemate koga da pitate? Vašim brigama je kraj. Zvučimo kao lek protiv prehlade ali ovo zaista radi. U pitanju je sajt pod nazivom ogledalofirme.com.

.

Ovaj sajt vam nudi mogućnost da iz prve ruke saznate kakvi su uslovi rada i zarade u određenoj firmi. Oni koji su zaposleni tamo mogu potpuno anonimno postaviti komentar ili kolika je plata u firmi u kojoj rade ili u kojoj su radili. Da li gazda plaća na vreme, da li plaća mesečno, nedeljno, dnevno i slično. Sve informacije su kompletno anonimno poslate od strane korisnika, čija anonimnost je zagarantovana i kompanije ne mogu da utiču na informacije na njih.

Saznajte šta kažu zaposleni. Da li vole firmu, šta su prednosti a šta mane, da li odobravaju rad direktora i glavnih menadžera. Omogućavajući anonimno širenje vesti o firmi, korisnici konačno mogu da podele šta misle o kompaniji gde su zaposleni ili su bili zaposleni a da nemaju nikakvih negativnih posledica.

A šta ako neko ima loša iskustva? Može li bezobrazan komentar?

Admini sajta kažu da može a jedino što traže od vas jeste da se držite normalnog rečnika, bez ružnih reči, rasnih vređanja i slično. Komentare za koje smatraju da ne donose nikakvu vrednost ili krše ova osnovna pravila neće objaviti.

J.M.

.
Najpoznatija mačka iz Arizone koja je milionima ljudi stavljala osmeh na lice, Grumpy Cat,  uginula je u sedmoj godini života,…
.
Zbog vremenskih (ne)prilika, multimedijalni kviz "Mladi ljudi, velika dela" biće odložen za jun, najavili su organizatori.
.
Oni koji brinu o svojim kućnim biljkama poznaju problem nedostatka sunčevih zraka, posebno u zimskom periodu. Nova robotska saksija…
Program
Kalendar događaja
Maj 2019.
PonUtoSreČetPetSubNed
  
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
  
Anketa

Da li vidite Srbiju u EU?