.
Trenutno
Music Mix by Bea
 Beata Kovač Božović
Lifestyle / Zanimljivosti

Saznajte sve o budućem poslu

02.02.2016.

Tražite posao a niste baš sigurni da li je firma koju ste odabrali prava za vas? Zanima vas kako funkcioniše organizacija i sam rad u njoj a nemate koga da pitate? Vašim brigama je kraj. Zvučimo kao lek protiv prehlade ali ovo zaista radi. U pitanju je sajt pod nazivom ogledalofirme.com.

.

Ovaj sajt vam nudi mogućnost da iz prve ruke saznate kakvi su uslovi rada i zarade u određenoj firmi. Oni koji su zaposleni tamo mogu potpuno anonimno postaviti komentar ili kolika je plata u firmi u kojoj rade ili u kojoj su radili. Da li gazda plaća na vreme, da li plaća mesečno, nedeljno, dnevno i slično. Sve informacije su kompletno anonimno poslate od strane korisnika, čija anonimnost je zagarantovana i kompanije ne mogu da utiču na informacije na njih.

Saznajte šta kažu zaposleni. Da li vole firmu, šta su prednosti a šta mane, da li odobravaju rad direktora i glavnih menadžera. Omogućavajući anonimno širenje vesti o firmi, korisnici konačno mogu da podele šta misle o kompaniji gde su zaposleni ili su bili zaposleni a da nemaju nikakvih negativnih posledica.

A šta ako neko ima loša iskustva? Može li bezobrazan komentar?

Admini sajta kažu da može a jedino što traže od vas jeste da se držite normalnog rečnika, bez ružnih reči, rasnih vređanja i slično. Komentare za koje smatraju da ne donose nikakvu vrednost ili krše ova osnovna pravila neće objaviti.

J.M.

.
Ne može da donese hranu, ne može da špijunira komšinicu na trećem spratu, ne može još svašta što vrlo često ljudi pitaju,…
.
Fejsbuk i Instagram ne služe samo za skupljanje lajkova, a Jutjub nije samo za slušanje muzike. Činjenica je da ih velika većina…
.
Šta radite kada je napolju temperatura 54 stepena u minusu? Fotkate, ukoliko vam uređaji nisu otkazali.
Program
Kalendar događaja
Mart 2019.
PonUtoSreČetPetSubNed
    
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Anketa

Da li biste učestvovali u akcijama prolećnog čišćenja životne sredine?