...
TRENUTNO21:00 - 00:00Music Mix by Bea

Lifestyle / Zanimljivosti

Novogodišnji "home alone" provod

25.12.2019.

Iako su društvene mreže zatrpane predlozima kako najluđe dočekati Novu godinu, mnogi će ipak 31. decembra ostati sami kod kuće. Čini se da je nekada to i bolja opcija, s obzirom na to da nismo uvek raspoloženi za prazničnu euforiju. Imamo za vas nekoliko predloga, ako ste od onih koji su odlučili da u ponoć odbroje sami. 

.

Jedna od najboljih ideja je svakako filmski maraton. U ovoj godini pojavilo se mnogo odličnih filmova koje verovatno niste sve pogledali. Sada ih možete konačno odgledati, sve do jednog. Nećete pogrešiti ni ako pogledate čuveni film Home alone koji nikad ne dosadi, a uvek unese praznični duh, jer novogodišnje veče je pravi trenutak da se udobno smestite u krevet, uključite lampice i započnete filmski maraton. 

Ukoliko više volite da čitate knjige, ni to nije loša ideja. Sigurno na polici imate gomilu knjiga za koje ste rekli - ovo ću početi da čitam čim se oslobodim obaveza. Novogodišnje veče je baš to vreme. Nemate pritisak da li sutra morate da ustajete rano, niti da li će vas neko u toku čitanja prekinuti. 

Još jedan od predloga je svakako i uređenje stana. Zašto bi se pridržavali "pravila" da za Novu godinu ne smete ništa da radite? Možda je baš ovo veče da započnete nešto novo i da konačno sredite stan onako kako ste želeli tokom cele godine. Ukrasi, okićena jelka i uređen stan učini će da se osećate lepo. 

novagodina1 jpg

Ako među vama ima i onih koji nisu želeli da za doček ostanu sami i ne prija im da budu u kući, imamo predlog. Izađite u grad. Svratite na koncert koji se održava na Trgu i uživajte u najavljenim bendovima. Sigurno će se tu naći i neka dobra ekipa kojoj možete da se pridružite. Otiđite i u diskoteku, nije nužno da uvek imate plesnog partnera. Nekada možete i sami da plešete. Probajte, nije teško. 

Nije loše ni da uplatite sebi večeru u nekom restoranu. Uz dobru hranu i laganu muziku, uživaćete te večeri i neće vam ni u jednom trenutku zasmetati činjenica da ste sami. Nekada su ti trenuci mnogo zabavniji od onih kada su oko vas ljudi koji vam ne prijaju. 

Ideja za to kako provesti Novu godinu sam je zaista mnogo. Dovoljno je samo da istražite to što najviše volite i da se okrenete tome. Taj doček verovatno neće biti najluđi, ali će vam sigurno biti jedan od najprijatnijih. 

M. M.

Možda te još zanima:

.

I Najlon ima uticaja na ekologiju

Svaki veći grad ima svoj buvljak, pijacu na kojoj možeš da pronađeš razne stvari. Od odeće i obuće, preko posuđa,…

.

Top 10 Gruvanje singlova u 2023. godini

Sretana Nova godina. Pred vama je 10 singlova koji su po mišljenju Oradija i ekipe emisije Radio Gruvanje obeležili 2023.…

.

Novogodišnji vodič

Zvanični doček u Novom Sadu organizuje se u Pograđu Petrovaradinske tvrđave gde vas očekuju tri bine i čak osam koncerata.…

.

Male odluke menjaju svet

Praznici i Nova godina pravo su vreme da se osvrnemo oko sebe i sagledamo šta smo uradili dobro, a šta…

.

Čip za hemijsku detekciju

Istraživači su razvili hemijski senzorski čip koji bi mogao da dovede do ručnih uređaja koji detektuju hemikalije u tragovima – sve od…

.

BASF Innovation Hub

Kompanija BASF već treći put organizuje takmičenje namenjeno timovima i pojedincima koji se bave održivim razvojem. Najbolja rešenja dobiće podršku za…

  • 19:45 Prava stvar
  • 20:00 RetroTips
  • 21:00 Music Mix by Bea

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo