.
Trenutno
Reflektor
 Marija Marić
Lifestyle / Web

Zaštiti se od GoT spojlera

15.04.2019.

Došao je i taj dan, nakon dve godine, da bežimo od društvenih mreža zbog najnovije epizode Igre prestola koju stranci odgledaju ranije pa internet poludi od svežih mimova. Kako biste skrolovali početne stranice bez straha od spojlovanja, instalirajte ovu stvar. 

.

Game of Thrones Spoiler Blocker je ekstenzija Google Chrome-a koja funkcioniše na sledeći način: zacrni sve postove koji sadrže neku frazu povezanu sa serijom Igra prestola i umesto spojlera dobijate poruku ekstenzije Game of Spoils. Funkcioniše na Twitteru, Facebooku i Redditu.

Ova ekstenzija postala je korisnija kad je stigao update Game of Spoilsa koji svakom korisniku omogućava individualizaciju ekstenzije pa ćete tako, kada instalirate ekstenziju, moći da dodate personalizovane fraze koje će vam omogućiti da isključite samo neke određene spojlere.

Ko će sesti na tron, još ne znamo, ali zahvaljujući ovoj mogućnosti, nećete "sami sebi spojlovati" tako što ćete slućajno ući na feed pre gledanja epizode.  

.
Ako si Spiderman fan i voliš arkadne igrice onda danas imamo pravi sajt za tebe - Arcade Spiderman Games. 
.
Potvrdu svoje ličnosti mladi u današnje vreme često traže na društvenim mrežama. Najuticajnije su one mreže na kojima se postavljaju…
.
Google Maps je najbolji za navigaciju, ali je fokusiran na svaku tačku na određenoj destinaciji. Radi se o generalnom pristupu koji…
Program
Kalendar događaja
April 2019.
PonUtoSreČetPetSubNed
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
     
Anketa

Da li podržavate sve stroža pravila za dobijanje vozačke dozvole?