.
Trenutno
Music mix
Lifestyle / Web

Zanimljiv sajt sa jednostavnim rešenjima

01.03.2016.

Jedan od sajtova koji bi trebalo da posećujete svaki dan ili makar jednom nedeljno jeste Interesting engineering, odnosno Zanimljivo inženjerstvo. Ovaj sajt je toliko sjajan, da kad jednom odete na njega, ostaćete tamo satima! Tu se objavljuju vesti o zanimljivim rešenjima problema do kojih su došli mnogi inženjeri sveta, kao što su najbrži električni automobil, flopi disk sa 128 gigabajta, eko bicikl sa veš mašinom i slično.

.

Svakog dana na sajtu, ali i na svojoj Fejsbuk strani Interesting engineering često objavljuju gif-ove odličnih ideja, ali i vesti koje će vam pokazati da za svaki problem postoji odlično i jednostavno rešenje, kao na primer da izbavite automobil koji je upao u blato i neće da izađe.

Treba samo da zavežete neku daščicu za točak koja će se zabijati u blato umesto njega i dopuštati točku da se kreće preko daske, a ne u blatu.

Sjajno, zar ne?

Sajt prati trendove, pa pišu o 3D bio štampaču koji može da ištampa uho, mišić, tkivo kostiju i slično, solarnim panelima i koliko bi ih bilo potrebno da zamene proizvodnju struje koja nije iz obnovljivih izvora energije, ali i inženjerima koji prave kućice za mačke, kako učiniti da papirni avion leti konstantno uz nekoliko fenova i smešne mimove vezane za inženjere.

Na sajtu postoji nekoliko kategorija, kao što su arhitektura, biznis, dizajn, inženjerstvo, inspiracija, nauka i tehnologija. U svakoj milijardu jako zanimljivih tekstova, gif-ova i video snimaka!

Idite na sajt Interestingengineering.com i sigurno ćete dobiti inspiraciju! Ali pazite, jednom kada odete, bićete radoznali da vidite šta ima novo i sutra i prekosutra i svih narednih dana!

J.Ž.

.
Ako već neko vreme planirate da odete iz Srbije, a niste baš sigurni kako bi vam život izgledao na nekom drugom mestu i koliko…
.
Tek polovina korisnika interneta, obezbeđuje se prilikom "onlajn" kupovine, a tri četvrtine se izjašnjava da ne vidi sebe kao metu…
.
Najgora stvar na ovih 40+ stepeni jeste činjenica da ni noću više ne možemo da spavamo od sparine. Predstavljamo aplikaciju koja…
Program
Kalendar događaja
Jun 2019.
PonUtoSreČetPetSubNed
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Anketa

Da li vidite Srbiju u EU?