.
Trenutno
Danube Streamwaves
 Dušan Majkić & Predrag Novković
Lifestyle / Web

Za sve one koji se bespotrebno nerviraju

16.11.2018.

Često se dešava da na društvenim mrežama dozvolimo sebi da se iznerviramo oko bizarnih komentara. Ali, šta se dešava kada je to direktno, isključivo u dvosmernoj komunikaciji, bez drugih? 

.

Dontevenreply je sajt na kojem se  nalazi se kolekcija mejlova koji su nastali kao zanimacija za određeni oglas. Jednostavno, ako se desi da neko ostavi mejl na oglas, počne da dobija razna pitanja koja su obično glupa i lako iznerviraju, a na ovom sajtu možete naći kolekciju prepiski. 

Naravno, uvek postoji opcija da ne odgovorite na mejl i ignorišete takvu situaciju, ali ako se ipak vodite time da nije lepo da neko ostane i bez bizarnog odgovora, razgovor može otići u suprotnom smeru. Primere možete pronaći upravo na ovom sajtu. 

Svrha ove platforme je u tome da vas razveseli i nauči da se ne možete nervirati oko virtuelnih razgovora koji nemaju poentu, jer najbolje znate svog sagovornika kada ga vidite u stvarnom svetu. 

.
Fejsbuk i Instagram ne služe samo za skupljanje lajkova, a Jutjub nije samo za slušanje muzike. Činjenica je da ih velika većina…
.
Misliš da je lako objaviti dobar story na Instagramu? Bez ove aplikacije nikako. 
.
Iako nas je tehnologija dovela do toga da možemo da se dopisujemo sa drugim delom planete u jednom trenutku, ništa ne može zameniti…
Program
Kalendar događaja
Februar 2019.
PonUtoSreČetPetSubNed
    
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
   
Anketa

Koliko vodite računa o zaštiti svojih podataka na internetu?