.
Trenutno
Pesma dana
 Novinari O radija
Lifestyle / Web

Za lakše snalaženje u prostoru

30.11.2018.

Vreme putovanja i odlaska u drugi grad donosi i neke druge probleme, poput snalaženja na odabranoj lokaciji. Našli smo aplikaciju za vas koja će omogućiti da se lako i brzo krećete po bilo kojem gradu na svetu. 

.

Offline Maps & Navigation je aplikacija za navigaciju u prostoru koja se može koristiti i kada nemate internet. 

Karakteristika ove aplikacije ogleda se u tome što, pored toga što nudi klasične putanje od jednog mesta do drugog peške, možete je koristiti i kao GPS za automobile. Zbog toga, ona sadrži i glasovne smernice na više jezika, upozorenja za ograničenje brzine, smernice za traku kao i beleženje evidencije i dnevnik putovanja. 

Sve što je potrebno je da dopustite aplikaciji da sazna vašu lokaciju ili da je samu unesete i ona će "skinuti" puteve i lokaciju zemlje u kojoj se nalazite.

Ako se nalazite u inostranstvu a nemate internet, to neće predstavljati problem jer ćete već imati sve što vam je potrebno za snalaženje i u offline svetu.  


.
Misliš da je lako objaviti dobar story na Instagramu? Bez ove aplikacije nikako. 
.
Iako nas je tehnologija dovela do toga da možemo da se dopisujemo sa drugim delom planete u jednom trenutku, ništa ne može zameniti…
.
Editovanja fotki - nikad dosta. Još ako posebno voliš da sakupljaš lajkove i diviš se sopstvenoj estetici, Flipagram je super…
Program
Kalendar događaja
Februar 2019.
PonUtoSreČetPetSubNed
    
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
   
Anketa

Koliko vodite računa o zaštiti svojih podataka na internetu?