...
TRENUTNO18:00 - 00:00Music Mix by Bea

Lifestyle / Web

Websites from hell

10.03.2017.

Danas preporučujemo nesvakidašnji sajt. On sadrži mnoštvo drugih sajtova, a naziv mu je Websites from hell.  To je mesto na kome ćete pronaći sajtove za koje neko negde smatra da su potpuno bespotrebni i iritantni. 

.

Recimo, sajtovi posvećeni gifovima, psima i mačkama, muzičkim i filmskim nagradama... Spisak je poduži, ako pitate autore sajta.

Takođe, nudi mogućnost da i sami dodate sajt za koji smatrate da je idiotarija, što po sadržaju tako i po izgledu. Jedino pravilo koje morate da ispoštujete jeste da sajt mora da izgleda poput najgore noćne more.

Gifovi na sve strane? Više reklama nego što možete da izbrojite? Duga, leptirići i šljokice? Savršen kandidat za Websites from hell!

J.M.

Možda te još zanima:

.

Star Atlas za putovanje sa zvezdama

Galaksija vam je sada ispred nosa. 

.

Kako radi gravitacija?

Sajt koji vam danas predstavljamo veoma je lagan za upotrebu, ali apsolutno zarazan, jer nam pokazuje kako se gravitacija ponaša…

.

Stigao napredniji Mali alhemičar

Nakon sajta Little Alchemy stigao je i njegov naslednik, portal za ubijanje dokolice i učenje važnih stvari Little alchemy2.

.

Posetite nasumične predele

Kad dokolica udari, veliki broj ljudi lati se Google street view-a kao alatke kojom mogu da proputuju svet bez da…

.

Strip blog kao izlog devete umetnosti

Danas preporučujemo da posetite domaći sajt posvećen devetoj umetnosti: www.stripblog.in.rs. Ovaj portal, relativno nov na medijskom nebu, namenjen je ljubiteljima…

.

Sajt za ljubitelje bicikala

Trava, leto, ekologija... hmmmm, leto i ekologija? Kako najbolje spojiti ovo divno godišnje doba sa očuvanjem životne sredine? Pa vozeći…

  • 16:00 Leto na O radiju
  • 17:20 Gost O radija
  • 18:00 Music Mix by Bea

Anketa

Da li planirate letovanje?

Oradio logo