.
Trenutno
Music Mix by Bea
 Beata Kovač Božović
Lifestyle / Web

Umetnost opušta

05.07.2018.

Konstatni premor i nervoza zbog malo vremena i mnogo posla - mogu ozbiljno da nam iskidaju živce. Međutim, ako ipak želite da ih sačuvate, imamo sajt za vas.

.

Silk je veb stranica koja može da vas smiri za manje od 10 sekundi, tako što vam nudi mogućnost da postanete samouki dizajneri.

Kada uđete na sajt, pojaviće vam se crni ekran i ogroman prazan prostor. Sve što vi treba da uradite da biste se opustili, jeste da mišem nacrtate na ekranu šta god poželite, a on će vaše linije pretvoriti u umetnost.

Ono što je posebno interesantno jeste da, iako je osnovna boja koja se pojavi na samom početku vašeg crteža, te boje možete da promenite klikom na opciju "controls" a možete i da podesite intenzitet boje.

Kada završite svoje umetničko delo, sačuvajte fotku, stavite je na pozadinu svakog uređaja i olakšajte sebi svaku stresnu situaciju. 

.
Editovanja fotki - nikad dosta. Još ako posebno voliš da sakupljaš lajkove i diviš se sopstvenoj estetici, Flipagram je super…
.
Bez obzira na to da li želiš da smanjiš broj kilograma, da živiš zdravo, promeniš navike ili započneš novu ishranu, MyfitnessPall…
.
Video snimci su budućnost tehnologije. Ovo, barem ekipi Oradija, govori dosadašnje iskustvo, s obzirom na to da nas je najlakše…
Program
Kalendar događaja
Februar 2019.
PonUtoSreČetPetSubNed
    
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
   
Anketa

Na šta posebno obraćate pažnju na deklaracijama hrane i pića?