.
Trenutno
Music Mix by Bea
 Beata Kovač Božović
Lifestyle / Web

U novoj godini bolja organizacija

20.12.2018.

Sa novom godinom sasvim logično stižu i nove životne odluke i ciljevi. Problem ponekad nastaje kada te ciljeve ne možemo lepo da organizujemo.

.

Blog My study life može da ti pomogne kada je u pitanju sam način organizacije. Ova stranica kreirana 2010. godine predstavlja odličan vid planera, naročito za srednjoškolce i studente.

Po samom ulasku na sajt, stoje dve glavne opcije: tour i blog. Odlaskom na blog pojaviće se mnogo fotografija na kojima se nalaze samo neki od primera kako i šta sve možeš da organizuješ da uštediš na vremenu i dobiješ na produktivnosti.

Onog momenta kada klikneš na opciju tour, videćeš šablone po kojima možeš da organizuješ učenje, predavanja, posao i druženje. Tako na primer u svakom trenutku možeš da znaš kog tačno datuma ti je ispit, kao i da li možda zaboravljaš da sa nekim treba da se vidiš.

Ako te često mrzi da zapisuješ stvari, a isto tako često se desi da ih zaboraviš - ovo je odličan sajt ako spadaš u onu grupu ljudi koja telefon uvek nosi sa sobom.

.
Kako u Novom Sadu ne postoji zvanična aplikacija koja bi omogućila da na telefonu imate sve informacije o linijama javnog prevoza,…
.
Promenljivo vreme dovodi do čestih prehlada, a kako ne bismo zaboravljali na terapiju, postoji aplikacija koja će nas podsetiti…
.
Koliko su prognoze pouzdane, kao i to koliko je detaljnih informacija o padavinama, vazdušnom pritisku, vlažnosti vazduha, zavisi…
Program
Kalendar događaja
Novembar 2019.
PonUtoSreČetPetSubNed
    
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 
Anketa

Po istraživanju KOMS-a, 67 odsto mladih želi da napusti Srbiju. Da li ste među njima?