...
TRENUTNO06:00 - 11:00Music mix by Anja

Lifestyle / Web

Trotter: Vodič kroz gradove sveta

14.08.2017.

Sajtovi za putovanja su definitivno među najposećenijim internet stranicama na svetu. Evo još jednog takvog sajta koji ipak nije samo običan turistički vodič kroz zanimljive predele, tačnije, gradove. Trotter magazin je sofisticirani vodič kroz najpoželjnije svetske gradove, sa naglaskom na fotografiji.

.

Osnivači Trottera su Stefan Kalstrom i Eva Tsang, koji kažu da su sajt pokrenuli zbog ljubavi i strasti prema putovanjima i hrani, pa su poželeli da istraže sve ono što svetske metropole mogu da ponude. Do sada su bili u više od 40 zemalja i kažu da su i dalje uzbuđeni dok istražuju nove delove sveta.

Trotterov City guide trenutno nudi obilazak četiri grada – to su Njujork, London, Pariz i Portland. Klikom na svaki od ovih gradova dobijate detaljne informacije o najboljim restoranima, poslastičarnicama, prodavnicama čokolade, kafićima, hotelima, prodavnicama, ali i o specifičnostima svakog od gradova – tako u Parizu možete da vidite gde je najlepši komšiluk, u Njujuorku gde se mogu kupiti najbolje krofne, dok su za London, logično, odabrani najbolji fish&chips lokali.

Sa ostalih destinacija tu su za sada samo fantastične fotografije i po koja informacija u sekciji Journal. Trotter možete pratiti i na društvenim mrežama, preporučujemo svakako njihov Instagram nalog jer fotografije koje se tu nalaze bolje od bilo čega drugog predstavljaju destinacije koje su autori posetili.

P. N.

Možda te još zanima:

.

Trottermag.com za putnike sa istančanim ukusom

Pre nego li krenete na put u neki od najželjenijih gradova ne bi bilo zgoreg da konsultujete sajt trottermag.com. Kako…

.

Google otpušta one koji su protiv "Projekta Nimbus"

Google je otpustio 28 zaposlenih koji su učestvovali u protestima protiv "Projekta Nimbus", odnosno, ugovora sa izraelskom vladom i vojskom…

.

Zabrana Tik-toka prošla Kongres

Paket za nacionalnu bezbednost, koji uključuje i mere zabrane Tik-toka širom SAD, usvojen je velikom većinom glasova u američkom Senatu.

.

Plata u Nemačkoj 9.000 evra mesečno, bez da ustanete iz kreveta

Nemački centar za avijaciju traži 12 kandidata koji će provesti 60 dana u krevetu, za potrebe nove studije koju sprovode…

.

Obiđite Srbiju za Prvi maj i Uskrs

Ako nas vreme ne prevari, kao što je to čest običaj za 1. maj, mogli bi ovo biti stvarno dobri…

.

Kina uklanja strane mrežne čipove do 2027.

Kina pokušava da eliminiše čipove strane proizvodnje do 2027. godine.

  • 00:00 Music Mix by Bea
  • 06:00 Music mix by Anja
  • 11:00 Y2K
  • 12:00 Radio Grafiti

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo