.
Trenutno
Škripa
 Dušan Majkić
Lifestyle / Web

Trotter: Vodič kroz gradove sveta

14.08.2017.

Sajtovi za putovanja su definitivno među najposećenijim internet stranicama na svetu. Evo još jednog takvog sajta koji ipak nije samo običan turistički vodič kroz zanimljive predele, tačnije, gradove. Trotter magazin je sofisticirani vodič kroz najpoželjnije svetske gradove, sa naglaskom na fotografiji.

.

Osnivači Trottera su Stefan Kalstrom i Eva Tsang, koji kažu da su sajt pokrenuli zbog ljubavi i strasti prema putovanjima i hrani, pa su poželeli da istraže sve ono što svetske metropole mogu da ponude. Do sada su bili u više od 40 zemalja i kažu da su i dalje uzbuđeni dok istražuju nove delove sveta.

Trotterov City guide trenutno nudi obilazak četiri grada – to su Njujork, London, Pariz i Portland. Klikom na svaki od ovih gradova dobijate detaljne informacije o najboljim restoranima, poslastičarnicama, prodavnicama čokolade, kafićima, hotelima, prodavnicama, ali i o specifičnostima svakog od gradova – tako u Parizu možete da vidite gde je najlepši komšiluk, u Njujuorku gde se mogu kupiti najbolje krofne, dok su za London, logično, odabrani najbolji fish&chips lokali.

Sa ostalih destinacija tu su za sada samo fantastične fotografije i po koja informacija u sekciji Journal. Trotter možete pratiti i na društvenim mrežama, preporučujemo svakako njihov Instagram nalog jer fotografije koje se tu nalaze bolje od bilo čega drugog predstavljaju destinacije koje su autori posetili.

P. N.

.
Promenljivo vreme dovodi do čestih prehlada, a kako ne bismo zaboravljali na terapiju, postoji aplikacija koja će nas podsetiti…
.
Koliko su prognoze pouzdane, kao i to koliko je detaljnih informacija o padavinama, vazdušnom pritisku, vlažnosti vazduha, zavisi…
.
Nekad nam je potrebna dobra organizacija ili motivacija da bismo ispunili određene ciljeve. U obliku aplikacije. 
Program
Kalendar događaja
Novembar 2019.
PonUtoSreČetPetSubNed
    
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 
Anketa

Po istraživanju KOMS-a, 67 odsto mladih želi da napusti Srbiju. Da li ste među njima?