.
Trenutno
U kakvoj zemlji želim da živim
 Alma Kovčić
Lifestyle / Web

Štedi bateriju na telefonu

22.05.2019.

Ono što najviše troši bateriju telefona su aplikacije za koje nismo ni svesni da su aktivne. Kako bi one bile ugašene, ironično ali istinito, instalirajte ovu aplikaciju. 

.

Greenify je  aplikacija koja vam pomaže da pronađete koje aplikacije na telefonu najviše troše bateriju. Takođe, sprečava druge aplikacije da ne usporavaju telefon.

Greenify prati rad svih aplikacija i obaveštava korisnika o onim aplikacijama koje odstupaju od regulative. Regulativa podrazumeva da aplikacije ne smeju biti aktivne, ako ih korisnik ne upotrebljava. Takođe, kada Greenify detektuje takve aplikacije on ih postavlja u mod hibernacije i tako suzbija potrošnju baterije i usporavanje uređaja. 

Ako želite da koristite ovu aplikaciju, potrebno je da prođete nekoliko koraka. Idete na "Settings"  i izaberite "Accessibility". U meniju pronađite Greenify i dopustite mu pristup. Pojaviće se prozor upozorenja koji vam objašnjava šta da radite i sve što treba je potvrditi na OK. 

Nakon što ste se upoznali sa novim alatom, idite na Next. Posle ovoga morate omogućiti Greenify-ju Usage Access, tj. pristup korišćenju, potvrdite "Grant Permission". U sledećem prozoru idite na Greenify i nakon toga aktivirajte Usage Accesszatim potvrdite Finish i možete početi da koristite Greenify.

Ova aplikacija besplatna je za iOS i Android korisnike. 

.
Neke fore su toliko glupe da su genijalne. Ako spadaš u onu kategoriju ljudi koja se vrlo često ispali jer se nasmeje na nebulozu…
.
Ako već neko vreme planirate da odete iz Srbije, a niste baš sigurni kako bi vam život izgledao na nekom drugom mestu i koliko…
.
Tek polovina korisnika interneta, obezbeđuje se prilikom "onlajn" kupovine, a tri četvrtine se izjašnjava da ne vidi sebe kao metu…
Program
Kalendar događaja
Jun 2019.
PonUtoSreČetPetSubNed
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Anketa

Da li vidite Srbiju u EU?