.
Trenutno
Music Mix by Bea
 Beata Kovač Božović
Lifestyle / Web

Štedi bateriju na telefonu

22.05.2019.

Ono što najviše troši bateriju telefona su aplikacije za koje nismo ni svesni da su aktivne. Kako bi one bile ugašene, ironično ali istinito, instalirajte ovu aplikaciju. 

.

Greenify je  aplikacija koja vam pomaže da pronađete koje aplikacije na telefonu najviše troše bateriju. Takođe, sprečava druge aplikacije da ne usporavaju telefon.

Greenify prati rad svih aplikacija i obaveštava korisnika o onim aplikacijama koje odstupaju od regulative. Regulativa podrazumeva da aplikacije ne smeju biti aktivne, ako ih korisnik ne upotrebljava. Takođe, kada Greenify detektuje takve aplikacije on ih postavlja u mod hibernacije i tako suzbija potrošnju baterije i usporavanje uređaja. 

Ako želite da koristite ovu aplikaciju, potrebno je da prođete nekoliko koraka. Idete na "Settings"  i izaberite "Accessibility". U meniju pronađite Greenify i dopustite mu pristup. Pojaviće se prozor upozorenja koji vam objašnjava šta da radite i sve što treba je potvrditi na OK. 

Nakon što ste se upoznali sa novim alatom, idite na Next. Posle ovoga morate omogućiti Greenify-ju Usage Access, tj. pristup korišćenju, potvrdite "Grant Permission". U sledećem prozoru idite na Greenify i nakon toga aktivirajte Usage Accesszatim potvrdite Finish i možete početi da koristite Greenify.

Ova aplikacija besplatna je za iOS i Android korisnike. 

.
Mnogo je lakše popiti kafu umesto obroka, nego konstantno smišljati nove kombinacije hrane. Na kafi nažalost ne može da se živi,…
.
Dosadni su ti Instagram filteri i voliš nešto alternativniju obradu fotki? Imamo aplikaciju za tebe. 
.
Volite da istražujete o zvezdama? Imamo aplikaciju za vas. 
Program
Kalendar događaja
Avgust 2019.
PonUtoSreČetPetSubNed
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
Anketa

Po istraživanju KOMS-a, 67 odsto mladih želi da napusti Srbiju. Da li ste među njima?