.
Trenutno
Music Mix by Bea
 Beata Kovač Božović
Lifestyle / Web

Šta je u trendu?

19.10.2018.

Na osnovu trendinga na internetu određuje se ono što je bitno za praćenje i ako dosad niste primetili sajt koji vam olakšava da pratite šta je to što je aktuelno na internetu, sada imate priliku. 

.

Google Trend je Google-ov proizvod koji skuplja podatke iz celog sveta i prikazuje šta se to trenutno najviše traži na ovom pretraživaču. 

Google trendovi mere ono što ljudi trenutno smatraju najaktuelnijim i najbitnijim u njihovoj državi. Postoje posebni grafikoni koji vizuelno pokazuju na šta se to sve prethodnih godina posebno obraćala pažnja na internetu. Karakterističnost platforme se ogleda i u posebnoj pretrazi za svaku zemlju. 

Takođe, postoje odvojene rubrike, a najčešće se prikazuju politika i sport. Na primer, u Americi je najviše puta ukucano ime aktuelnog predsednika ali sa druge strane na ovonedeljnom nivou sa pretragom vode Lejkersi. Nažalost, Srbija nije na listi država koje Google prati u ovoj oblasti. 

.
Kada se nađete u situaciji da za izuzetno kratko vreme treba da uradite neki dizajn ili sredite određenu fotografiju - ne morate…
.
Postoji veliki broj zastava različitih država, međutim, postoji i način da napravite svoju, jedinstvenu zastavu. 
.
Divno je što volite da crtate. Ono što je malo manje divno je to što ne umete. I za to ima rešenja, zahvaljujući odličnoj aplikaciji.
Program
Kalendar događaja
Novembar 2018.
PonUtoSreČetPetSubNed
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
  
Anketa

Koliko dana obično jedete pasulj/sarmu/punjene paprike?