.
Trenutno
Danube Streamwaves
 Dušan Majkić & Predrag Novković
Lifestyle / Web

Spojite prošlost i sadašnjost kroz digitalno

29.11.2018.

Ništa neće zameniti foto-albume i iščekivanje izrada fotografija nakon rođendana, putovanja ili nekog bitnog događaja. Međutim, šta kažete na to da se takve uspomene povežu sa novim, u virtuelnoj formi?

.

Timehop je aplikacija koja je, kako kažu njeni osnivači, napravljena da se stvori kategorija digitalne nostalgije. 

Zahvaljujući njoj, možete na jednom mestu povezati Facebook, Google nalog, Instagram, Twitter, Dropbox ali i svoju galeriju sa telefona, tako da nećete morati da ulazite pojedinačno na svaku aplikaciju kako biste proverili šta ste to okačili na današnji dan. Pored ovih opcija, Timehop nudi i dnevni podsetnik, tako da, ako ste ljubitelji "prošlog vremena" ova aplikacija će vam svaki dan poslati obaveštenje da pregledate šta ste to radili prethodnih godina. 

"Nazovite nas sentimentalnim, ali jednostavno mislimo da je veza između digitalnih uspomena i prošlosti veoma važna", napisali su osnivači sajta, tako da, ako želite da napravite digitalni foto-album i da sve imate na jednom mestu, ova aplikacija je definitivno za vas. 

.
Misliš da je lako objaviti dobar story na Instagramu? Bez ove aplikacije nikako. 
.
Iako nas je tehnologija dovela do toga da možemo da se dopisujemo sa drugim delom planete u jednom trenutku, ništa ne može zameniti…
.
Editovanja fotki - nikad dosta. Još ako posebno voliš da sakupljaš lajkove i diviš se sopstvenoj estetici, Flipagram je super…
Program
Kalendar događaja
Februar 2019.
PonUtoSreČetPetSubNed
    
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
   
Anketa

Koliko vodite računa o zaštiti svojih podataka na internetu?