...
TRENUTNO00:00 - 05:00Music Mix by Bea

Lifestyle / Web

Slavorum.org – kao da ste kod kuće

25.01.2017.

Internet stranica koju preporučujemo itekako ima veze sa vama. Fokusirana je na prostore sa kojih svi mi dolazimo, govori o jezicima naroda koje možemo da razumemo bez prevoda, o sarmi i zanimljivim turističkim destinacijama u slovenskim zemljama. Ne možete ni pretpostaviti da ćete klikom na sajt slavorum.org, zapravo otvoriti čitav univerzum koji se tiče i naše kulture i nasleđa.

.

Misija sajta je da promoviše slovenske zemlje, kulture, istoriju, tradiciju, mitologiju i životni stil, ali i da preporuči neke od najatraktivnijih turističkih destinacija, od kojih se neke logično nalaze i u Srbiji, kao i u celom regionu bivše Jugoslavije.

Ovo su defitivno narodi sa bogatom istorijom, ali i prilično komplikovanom, pa tim koji uređuje sajt poručuje da imaju najbolji recept za sve ljude širom sveta, koji će im pomoći da bolje razumeju okolnosti koje su oblikovale društva i države u kojima Sloveni žive.

Kako bi još bolje približili svetu te činjenice, sajt se bavi i svakodnevnim temama koje zaokupljuju ljude u slovenskim zemljama i to sve na engleskom jeziku.

Ukoliko ste ikada došli u situaciju da treba da ugostite grupu ljudi iz inostranstva ili vaše nove prijatelje koji nikada nisu bili ni blizu Evrope, a imali ste dilemu kako da im objasnite gde zapravo dolaze, Slavorum je pravi link za vas.

Iz samo nekoliko članaka na ovom sajtu, od kojih su neki i veoma komični, moći ćete ljudima da ponudite sjajan intro kroz preglednu i čistu formu i sjajno dizajniran portal.

Uredništvo sajta podstiče i sve zainteresovane da pišu zanimljive priče o mestima sa kojih dolaze, a njih možete poslati kroz jednostavan formular dostupan u sekciji "About".

Kako su naveli, ideja je da svo bogatstvo slovenskih zemalja bude dostupno i razumljivo ljudima širom sveta. Razmišljamo da im pišemo o Novom Sadu, a zašto ne biste i vi o vašem gradu?

M.L.

Možda te još zanima:

.

Google Trips za moderna putovanja

Putovanje je mnogo više od rezervacije karte i hotelske sobe, pa Google u skladu sa tim stvara stranicu Trips kako bi išao…

.

Najbolje na Oradiju u 2019. godini

U programu Oradija svakodnevno smo vam i ove godine preporučivali raznovrsnu muziku, zanimljive knjige i veb sajtove ili aplikacije. Šta…

.

pCloud - alternativa za slanje fajlova

Slanje velikih fajlova preko interneta postalo je rutinski deo radnog dana. Velikoj većina prva opcija za slanje je WeTransfer, ali…

.

Novi sajt i aplikacija za peti rođendan!

Slavimo peti rođendan Oradija! U ovih pet godina bilo je svega: uspona, padova, pobeda, poraza, dolazaka, odlazaka, suza i smeha...…

.

Priče iz života znamenitih ličnosti na sajtu Biography.com

Kako se obogatila porodica Tramp, čime se sve bavi Dejvid Haselhof ili gde je danas Madona - sve to možete…

.

Kako ulepšati video snimke na telefonu?

Uređivanje fotografija na telefonu je sasvim normalna stvar i aplikacije koje su namenje za to su preplavile Google Play i App Store prodavnice.…

  • 00:00 Music Mix by Bea
  • 05:00 Music mix by Marko
  • 10:00 Pre podne na O radiju

Kalendar događaja

Januar 2020.
PonUtoSreČetPetSubNed
  
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
  

Anketa

Koliko verujete u horoskop?

Oradio logo