.
Trenutno : Hit nedelje
Muzički kalendar
 Dušan Majkić
Lifestyle / Web

Sladak sajt za gorke dane

07.05.2018.

Ukus gorkog ponedeljka mogu da izleče samo slatke životinje. Ako niste te sreće da imate kućnog ljubimca, predstavljamo vam odličan sajt na kom možete makar virtuelno da se družite sa njima.

.

Attack of the cute je sajt sa poprilično velikom bazom najslađih životinja na svetu i funkcioniše poprilično jednostavno.

Čim uđete na sajt izbaciće vam ogroman broj fotografija. Na svakoj se nalazi neka životinja, bilo da je to puž, panda, mačka, kornjača ili zec. Ali ne obični puž, mačka ili kornjača, nego njihove najlepše moguće slike.

Postoje dve glavne opcije na ovom sajtu, prva je Attack of the cute gde možete listati slike od najnovijih, dok se druga nalazi odmah pore zove se View most popular i ređa slike slatkih životinja od onih najposećenijih, ka manje posećenim. Ono što je bitno jeste da je potpuno je svejedno za koju opciju se odlučite, na obe se nalaze neodoljive sličice.

Takođe ove slike možete i da lajkujete, odnosno da kliknete na opciju "recommended" ali i da komentarišete, ako vam se neka posebno dopala.

Za sve vas koje je savladala prolećna prehlada, Attack of the cute je verovatno najbolji lek za to.

M.M.

 

.
Planiranje događaja zna da bude jako komplikovano. Međutim, postoji sajt koji će vam rešiti ovaj problem jer je baš njihova ideja…
.
Ako vam ikad zatreba da neku reč kažete na na finskom, makedonskom, portugalskom i to želite da imate na jednom mestu, imamo sajt…
.
Nikada nije lako kada se okonča duga emotivna veza. Jedna strana pati u većini slučajeva, ali dobra vest je da više ne mora da…
Program
Kalendar događaja
Maj 2018.
PonUtoSreČetPetSubNed
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
   
Anketa

Da li su online peticije dovoljne da se nešto promeni?