.
Trenutno
Music Mix by Bea
 Beata Kovač Božović
Lifestyle / Web

Sladak sajt za gorke dane

07.05.2018.

Ukus gorkog ponedeljka mogu da izleče samo slatke životinje. Ako niste te sreće da imate kućnog ljubimca, predstavljamo vam odličan sajt na kom možete makar virtuelno da se družite sa njima.

.

Attack of the cute je sajt sa poprilično velikom bazom najslađih životinja na svetu i funkcioniše poprilično jednostavno.

Čim uđete na sajt izbaciće vam ogroman broj fotografija. Na svakoj se nalazi neka životinja, bilo da je to puž, panda, mačka, kornjača ili zec. Ali ne obični puž, mačka ili kornjača, nego njihove najlepše moguće slike.

Postoje dve glavne opcije na ovom sajtu, prva je Attack of the cute gde možete listati slike od najnovijih, dok se druga nalazi odmah pore zove se View most popular i ređa slike slatkih životinja od onih najposećenijih, ka manje posećenim. Ono što je bitno jeste da je potpuno je svejedno za koju opciju se odlučite, na obe se nalaze neodoljive sličice.

Takođe ove slike možete i da lajkujete, odnosno da kliknete na opciju "recommended" ali i da komentarišete, ako vam se neka posebno dopala.

Za sve vas koje je savladala prolećna prehlada, Attack of the cute je verovatno najbolji lek za to.

M.M.

 

.
Na osnovu trendinga na internetu određuje se ono što je bitno za praćenje i ako dosad niste primetili sajt koji vam olakšava da…
.
Ako spadate u one ljude koji su žedni znanja, postoje brojni sajtovi koju tu žeđ mogu da utole. Mi ćemo vam predstaviti jedan…
.
Često se dešava da se iznerviramo u trenutku i da kažemo neke stvari koje ne mislimo. Zbog toga, da se ne bi dešavale takve situacije,…
Program
Kalendar događaja
Oktobar 2018.
PonUtoSreČetPetSubNed
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
    
Anketa

Da li Građanski zakonik može da reši odnos države prema osnovnim ljudskim pravima?