...
TRENUTNO00:00 - 06:00Music Mix by Bea

Lifestyle / Web

Sladak sajt za gorke dane

07.05.2018.

Ukus gorkog ponedeljka mogu da izleče samo slatke životinje. Ako niste te sreće da imate kućnog ljubimca, predstavljamo vam odličan sajt na kom možete makar virtuelno da se družite sa njima.

.

Attack of the cute je sajt sa poprilično velikom bazom najslađih životinja na svetu i funkcioniše poprilično jednostavno.

Čim uđete na sajt izbaciće vam ogroman broj fotografija. Na svakoj se nalazi neka životinja, bilo da je to puž, panda, mačka, kornjača ili zec. Ali ne obični puž, mačka ili kornjača, nego njihove najlepše moguće slike.

Postoje dve glavne opcije na ovom sajtu, prva je Attack of the cute gde možete listati slike od najnovijih, dok se druga nalazi odmah pore zove se View most popular i ređa slike slatkih životinja od onih najposećenijih, ka manje posećenim. Ono što je bitno jeste da je potpuno je svejedno za koju opciju se odlučite, na obe se nalaze neodoljive sličice.

Takođe ove slike možete i da lajkujete, odnosno da kliknete na opciju "recommended" ali i da komentarišete, ako vam se neka posebno dopala.

Za sve vas koje je savladala prolećna prehlada, Attack of the cute je verovatno najbolji lek za to.

M.M.

 

Možda te još zanima:

.

Za dobru fotografiju divlje životinje ključno je strpljenje

Svaki fotograf, u želji da zauvek zaustavi vreme i zabeleži ga okom kamere, ima svoje interesovanje, usmerenje i ljubav kojoj…

.

Istraživanje pokazalo koliko se životinje plaše ljudskog glasa

Ljudski glasovi znatno više izazivaju strah kod sisara od rike lavova, pokazalo je istraživanje sprovedeno u Južnoj Africi.

.

Kućni ljubimci pozitivno utiču na raspoloženje

Veliki broj ljudi oseća naklonost prema kućnim ljubimcima i uživa u njihovom društvu. To uopšte ne bi trebalo da čudi,…

.

Svetlosno zagađenje najviše utiče na insekte i ptice

Brojna naučna istraživanja su potvrdila negativan uticaj koji veštaka svetlost ima na živi svet koji nas okružuje. Ulično osvetljenje koje…

.

Egzotične životinje zahtevaju vrhunsku posvećenost

Čuvanje egzotičnih životinja može biti zabavno, ali i opasno. Naročito može biti kažnjivo, ako je držanje tih životinja zabranjeno zakonom.…

.

Animal save: Životinje nisu roba

Prošle subote, u centru Novog Sada održana je akcija "Kocka istine", organizacije "Anonimous for the voiceless" tj. "Bezimeni za bezglasne",…

  • 00:00 Music Mix by Bea
  • 06:00 Music mix by Anja
  • 11:00 Y2K

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo