.
Trenutno
Music mix by Marko
 Marko Balać
Lifestyle / Web

Sajt za preboljevanje raskida

04.03.2019.

Zaljubljenost je jedan od lepših osećaja. Raskidi su, sa druge strane, malo zeznuti. Donosimo vam sajt koji će vam pomoći da što pre pređete preko teškog raskida.

.

Never Liked It Anyway je mesto na kome možete da pričate svoje priče. Mesto na kome možete da se rešite kompletnog emotivnog prtljaga koji i dalje vučete sa sobom.

Sajt zahvaljujući kome ćete početi da se osećate bolje, mnogo brže. Naučiće vas da raskidi ne moraju značiti ništa loše, kao i da stvari treba da uzmete u svoje ruke.

Doslovno u pitanju je stranica na kojoj možete da prodate stvar vašeg bivšeg dečka ili devojke koja je ostala kod vas, ili da kupite nešto što je neko drugi okačio.

Pored toga, možete i da odete na kategoriju "tell it" gde možete da ispričate nepoznatim ljudima svoju raskid situaciju. Takođe možete da pronađete i gomilu priča koje je neko već ispričao.

Sajt inače ima i svoj instagram profil koji se sastoji iz odličnih memova.

Čak i ako ništa ne želite da ispričate ili kupite, sasvim sigurno ćete se zabaviti.

.
Ako vam reči ne govore sve, tu je aplikacija koja će vam objasniti šta neki postupak znači, na neverbalnom nivou. 
.
Postoji veb aplikacija koja može da vas natera da pišete bez pauze, u nekom definisanom vremenskom periodu. Ako odaberete vremenski…
.
Koji god problem da vam se dešava u životu, izuzetno je bitno da znate da niste sami. Izdvojite desetak minuta svog vremena i posetite…
Program
Kalendar događaja
Maj 2019.
PonUtoSreČetPetSubNed
  
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
  
Anketa

Da li vidite Srbiju u EU?