.
Trenutno
Tehnologija
 Novinari O radija
Lifestyle / Web

Sajt za preboljevanje raskida

04.03.2019.

Zaljubljenost je jedan od lepših osećaja. Raskidi su, sa druge strane, malo zeznuti. Donosimo vam sajt koji će vam pomoći da što pre pređete preko teškog raskida.

.

Never Liked It Anyway je mesto na kome možete da pričate svoje priče. Mesto na kome možete da se rešite kompletnog emotivnog prtljaga koji i dalje vučete sa sobom.

Sajt zahvaljujući kome ćete početi da se osećate bolje, mnogo brže. Naučiće vas da raskidi ne moraju značiti ništa loše, kao i da stvari treba da uzmete u svoje ruke.

Doslovno u pitanju je stranica na kojoj možete da prodate stvar vašeg bivšeg dečka ili devojke koja je ostala kod vas, ili da kupite nešto što je neko drugi okačio.

Pored toga, možete i da odete na kategoriju "tell it" gde možete da ispričate nepoznatim ljudima svoju raskid situaciju. Takođe možete da pronađete i gomilu priča koje je neko već ispričao.

Sajt inače ima i svoj instagram profil koji se sastoji iz odličnih memova.

Čak i ako ništa ne želite da ispričate ili kupite, sasvim sigurno ćete se zabaviti.

.
Ako vam nije dosta dejting aplikacija ili su vam dosadile, imamo predlog za  jednu koja je potpuno drugačija od drugih.
.
Svedoci smo sve većeg curenja informacija, ličnih podataka kao i poruka sa društvenih mreža. Postavlja se pitanje da li ćemo…
.
Svake tri sekunde, neko je prisiljen da napusti svoj dom zbog sukoba ili progona. Među njima je više od 22 miliona izbeglica, od…
Program
Kalendar događaja
Mart 2019.
PonUtoSreČetPetSubNed
    
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Anketa

Da li biste učestvovali u akcijama prolećnog čišćenja životne sredine?