...
TRENUTNO00:00 - 05:00Music Mix by Bea

Lifestyle / Web

#radiobattleRS: Pred nama je prelomna radio bitka

01.04.2016.

O radio se uveliko priprema za još jednu radio bitku, ovoga puta polufinalnu, koja će biti održana u nedelju 3. aprila, od 20 do 21h. Protivnik će nam biti jermenski Armradio.

.

Nakon prve bitke i ubedljive pobede nad nemačkim WDR-om, O radio je u drugom kolu pobedio i domaćine ovog takmičenja, RAI Radio 2. Zato sledi velika bitka, pa svi koji žele da podrže O radio da pobedi, treba u nedelju uveče, tokom radio bitke, da tvituju i retviruju #radiobattleRS.

Voditeljka Sofija Balać kaže da je predstojeća bitka prelomna.

"Osmina finala i ova bitka nekako su najvažnije. Čak ni pobeda nije toliko bitno koliko plasiranje u finale. Dosta je sad tu na kantaru, ovu bitku doživljavam bitnije od svih prethodnih. Vukašin i ja dosta razgovaramo, dogovaramo se o načinima kako ćemo najaviti neku pesmu, ali da ostanemo zanimljivi. Ipak, dosta toga ide spontano, jer šarm ne treba forsirati", kaže Sofija.

vulesofija jpg

Ekipa O radija se potrudila da slušaoci u svakom trenutku tokom bitke mogu da prate šta se dešava u redakciji, i to preko Fejsbuk video strima.

"Slušaoci će moći da gledaju live stream naše bitke u nedelju od 20 do 21 sat, na Fejsbuku. Takođe će moći da prate naš shapchat nalog, korisničko ime nam je oradio.rtv. Tu ćemo postavljati snepove tokom cele bitke, a slušaoci nas mogu pratiti i na Periskopu", kaže novinarka Lea Kotlica.

Za predstojeću bitku dobro su se pripremili i muzički urednici Gandra i Bea. Gandra ne otkriva koje će se pesme slušati, ali trvdi da će biti interesantnih novih singlova već poznatih izvođača.

Urednica O radija Klara Kranjc kaže da od Jermenije za sada ne znamo šta možemo da očekujemo.

"Imajući u vidu da smo u prošlom krugu imali 60.000 tvitova, mislim da ćemo toliko barem dobiti i ovoga puta. Dajemo sve od sebe, bilo bi super da to oseti i naša publika i da nas podrži", kaže ona.

Da biste i ovoga puta podržali O radio, potrebno je da uz svaki tvit koji pošaljete dodate i hashtag  #radiobattleRS. Jedan glasač može da tvitne neograničen broj puta, a broji se i svaki retvit. Najveći ukupni broj tvitova i retvitova donosi pobedu.

Računaju se samo oni tvitovi koje objavite u periodu između 20 i 21h. Sve pre ili posle tog ključnog sata neće biti uračunato u konačan zbir glasova. Sadržina tvitova nije važna sve dok sadrže hashtag #radiobattleRS.

Zato u nedelju od 20 do 21 sat svi na Tviter! Osim na našem sajtu, radio bitka se može pratiti na Prvom programu Novog Sada, na 87.7 MHz.

Deo ekipe O radija će u nedelju tvitovati i iz Kriva Marta blues paba, gde se i ovog puta okupljaju tviteraši koji žele da nam pomognu da stignemo do finala. Pridružite nam se! 

R. Leovac

Možda te još zanima:

.

Najbolje na Oradiju u 2019. godini

U programu Oradija svakodnevno smo vam i ove godine preporučivali raznovrsnu muziku, zanimljive knjige i veb sajtove ili aplikacije. Šta…

.

Tribina "Društvene mreže i mentalno zdravlje mladih" otvara Oradio žurku

Društvene mreže su nešto što čini važan momenat u životu, naročito kod mladih koji odrastaju uz njih i ne znaju…

.

Suptilne emocije Nemog pesnika

Nemi pesnik je novosadski bend koji je u februaru 2018. godine, kako oni kažu, nastao iz niza slučajnosti. Bend čine Milan Marković (pevač),…

.

Pravimo žurku!

Dugo, baš dugo nismo pravili žurku. Još od prvog rođendana. Pre manje od mesec dana pokrenuli smo novi sajt i…

.

Izložba "Laboratorija prostora 2.0" u Rektoratu

Izložba radova studenata, asistenata i nastavnika Departmana za arhitekturu i urbanizam nastalih u periodu od 2016. do 2019. godine pod…

.

Novi sajt i aplikacija za peti rođendan!

Slavimo peti rođendan Oradija! U ovih pet godina bilo je svega: uspona, padova, pobeda, poraza, dolazaka, odlazaka, suza i smeha...…

  • 00:00 Music Mix by Bea
  • 05:00 Music mix by Marko
  • 10:00 Pre podne na O radiju

Kalendar događaja

Januar 2020.
PonUtoSreČetPetSubNed
  
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
  

Anketa

Koliko verujete u horoskop?

Oradio logo