...
TRENUTNO00:00 - 05:00Music Mix by Bea

Lifestyle / Web

Pronađite besplatne knjige

30.03.2020.

Biblioteke ne rade, ali to nije izgovor da se ovo vreme ne iskoristi za čitanje. Svako ima neku knjigu koju je odavno planirao da pročita, a nikada nije ima dovoljno vremena. Sada vremena ima na pretek, a knjige? Njih možete pronaći besplatno na internetu.

.

Scribd je na 30 dana otvorio svoju bogatu zbirku u kojoj se pored knjiga mogu naći i audio knjige i članci. Ovo je dobra vest za sve studente koji pišu seminarske radove, obzirom na to da Scribd ima dosta dobru bazu naučnih izdanja.

Ako su vam draži mobilni telefoni - tu je AnyBooks. Ova besplatna aplikacija vam omogućava pristup velikom broju izdanja. AnyBooks je neka vrsta društvene mreže za pisce i one koji uživaju u pisanoj reči. Ukoliko imate nešto što ste napisali i želite to da podelite sa čitaocima, AnyBooks je idealna platforma za to.

Na sličnom principu radi i aplikacija Bookmate. Svi koji se prijave tokom marta, mogu besplatno da koriste ovaj servis narednih 30 dana.

Možda te još zanima:

.

"Autor nije prisutan" dostupan na Mixcloudu

Sigurno ste u našoj rubrici Nedeljni vodič pročitali najavu za neku od književnih večeri iz ciklusa Autor nije prisutan. Ovaj…

.

Proširi svoje znanje na najbrži način

Jedan od glavnih izgovora je definitivno - nemam vremena. Tim rečima tešimo sebe kada ne pročitamo tu knjigu koja stoji…

.

Biblioteke su se preselile na internet

Biblioteke u našoj zemlji ne rade od sredine marta, kada je uvedeno vanredno stanje. S obzirom na to da se…

.

Konkurs iz oblasti izdavaštva i prevodilaštva

Otvoren je novi javni Konkurs iz oblasti izdavaštva i prevodilaštva u okviru projekta "Novi Sad 2021 – Evropska prestonica kulture".

.

Studiranje ne ide bez kopiranja

Studiranje se ne može zamisliti bez fotokopiranja. Studenti kopiraju sve, od skripti, beleški sa predavanja sve do knjiga.

.

Proširi svoje znanje na najbrži način

Jedan od glavnih izgovora je definitivno - nemam vremena. Tim rečima tešimo sebe kada ne pročitamo tu knjigu koja stoji…

  • 00:00 Music Mix by Bea
  • 05:00 Music mix by Marko
  • 10:00 Pre podne na O radiju

Anketa

Da li planirate letovanje?

Oradio logo