...
TRENUTNO19:45 - 20:00Prava stvar

Lifestyle / Web

Promenite ime uz pomoć Wu-Tang Clan generatora

17.03.2017.

Ukoliko ste planirali da postanete mega super zvezda, a nemate odgovarajuće ime za to, ekipa iz Wu-tanga stiže u pomoć. 

.

Sajt mess.be pruža vam mogućnost da vaše obično i dosadno ime pretvorite u nešto što će se pamtiti svuda. Ekipa iz poznate rep grupe Wu-tang clan odlučila je da svoje umeće pravljenja imena podeli sa celim svetom, tako što su napravili sajt koji generiše gangsta imena.

Da bismo utvrdili da ovaj sajt ipak radi, te da nećemo dobiti dosadno ime, naša novinarka Lea testirala je sajt. Ono što je potrebno jeste da posetite web adresu i u naznačeno polje upišete svoje ime. Nakon par sekundi na ekranu će se pokazati vaše novo ime, pa je tako Lea preimenovana u Wacko Specialist.

test lea png

Sajt mess.be nastao je uz saradnju sa Huffington Post, Mashable portala i Donald Glovera poznatijeg kao Childish Gambino koji je svoje umetničko ime pronašao upravo tu.

Wacko Specialist

Možda te još zanima:

.

Šta donosi puno članstvo u Erasmus plus programu?

Želiš na Erasmus program u Afriku, Aziju ili Ameriku? Punopravnim članstvom Srbije u Erasmus+ programu želja će biti ispunjena. 

.

Postanite član AKUD "Sonja Marinković"

Akademsko kulturno-umetničko društvo Univerziteta u Novom Sadu "Sonja Marinković" prima nove članove u sekcijama: mešoviti hor, dramski studio, dečiji hor,…

.

AIESEC regrutuje nove članove

Studentska organizacija AIESEC sprovodi regrutaciju novih članova sa porukom: "Prilike se ne čekaju, već stvaraju". 

.

Tik-tok neće biti prodat, navode kineski vlasnici

Kompanija "Bajtdens", u čijem vlasništvu se nalazi Tik-tok, saopštila je da ne namerava da prodaje tu društvenu mrežu nakon što…

.

Google otpušta one koji su protiv "Projekta Nimbus"

Google je otpustio 28 zaposlenih koji su učestvovali u protestima protiv "Projekta Nimbus", odnosno, ugovora sa izraelskom vladom i vojskom…

.

Zabrana Tik-toka prošla Kongres

Paket za nacionalnu bezbednost, koji uključuje i mere zabrane Tik-toka širom SAD, usvojen je velikom većinom glasova u američkom Senatu.

  • 19:20 Tehnologija
  • 19:30 Pesma dana
  • 19:45 Prava stvar
  • 20:00 Vaš DJ sat
  • 21:00 Music mix by Anja

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo