.
Trenutno
Music Mix by Bea
 Beata Kovač Božović
Lifestyle / Web

Pravite muziku kroz slova na tastaturi

05.11.2018.

Ako ste se ikad zapitali da li postoji način da se svako slovo koje iskucate pretvori u jedan zvuk koji će se onda ukombinovati u smislenu melodiju, imamo odgovor koji glasi - da. 

.

Typetone je jednostavan sajt - ukucate bilo koje slovo, reč ili rečenicu i on od toga pravi melodiju. Eto prilike da čujete koji bi melodiju, na primer, imalo vaše ime i prezime. 

Personalizujte svoje pisanje tako što ćete izabrati između šest različitih tonova, a osnivači ovog sajta kažu da oni predstavljaju različita, jedinstvena raspoloženja. Svako raspoloženje menja brzinu, filter i boju za muzičku notu slova. Od vas zavisi da li želite da ono što kucate zvuči jako veselo ili tragično.

Kada završite sa pisanjem, upisan sadržaj možete podeliti na društvenim mrežama ili mejlom, jednim pritiskom na dugme. Da li je poruka, esej, priča ili pesma ovo je definitivno novi način pisanja koji stvara novu prespektivu za proces stvaranja. 

.
Ako ste ostali bez ideja kako da dekorišete svoj prostor, imamo sajt za vas. 
.
Često se dešava da na društvenim mrežama dozvolimo sebi da se iznerviramo oko bizarnih komentara. Ali, šta se dešava kada je…
.
Kako se navijači podstiču da još glasnije, još srčanije bodre svoj tim, mogu li sponzori time dodatno da profitiraju, gde je…
Program
Kalendar događaja
Novembar 2018.
PonUtoSreČetPetSubNed
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
  
Anketa

Koliko institucije u Srbiji rade u interesu građana?