.
Trenutno
Music mix by Marko
 Marko Balać
Lifestyle / Web

Pravite muziku kroz slova na tastaturi

05.11.2018.

Ako ste se ikad zapitali da li postoji način da se svako slovo koje iskucate pretvori u jedan zvuk koji će se onda ukombinovati u smislenu melodiju, imamo odgovor koji glasi - da. 

.

Typetone je jednostavan sajt - ukucate bilo koje slovo, reč ili rečenicu i on od toga pravi melodiju. Eto prilike da čujete koji bi melodiju, na primer, imalo vaše ime i prezime. 

Personalizujte svoje pisanje tako što ćete izabrati između šest različitih tonova, a osnivači ovog sajta kažu da oni predstavljaju različita, jedinstvena raspoloženja. Svako raspoloženje menja brzinu, filter i boju za muzičku notu slova. Od vas zavisi da li želite da ono što kucate zvuči jako veselo ili tragično.

Kada završite sa pisanjem, upisan sadržaj možete podeliti na društvenim mrežama ili mejlom, jednim pritiskom na dugme. Da li je poruka, esej, priča ili pesma ovo je definitivno novi način pisanja koji stvara novu prespektivu za proces stvaranja. 

.
Umesto da proveravate obaveštenja u svakoj aplikaciji posebno, sada imate priliku da obaveštenja budu organizovana prema kategorijama…
.
Ako ikad pomislite da nešto ne možete da rešite, posetite sajt koji smo našli za vas. 
.
Sigurno vam se milion puta desilo da kucate poruku na brzinu, da omašite po koje slovo, da rečenica nema smisla i da, nakon toga,…
Program
Kalendar događaja
Mart 2019.
PonUtoSreČetPetSubNed
    
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Anketa

Da li biste učestvovali u akcijama prolećnog čišćenja životne sredine?