.
Trenutno
Music mix
Lifestyle / Web

Pokevision: Mapa koja otkriva Pokemone

27.07.2016.

Pokemanija lagano obuzima i naše smartphone entuzijaste, pa ćete neretko videti ljude koji trče unaokolo u potrazi za, golom oku, nevidljvim pokemon-trofejima. Danas za sve vas koji se odajete čarima ove avanture donosimo odličnu alatku za potragu. Pre kraćeg vremena pojavio se sajt pokevision.com koji vam bitno olakšava potragu

.

Ali da vidimo kako funkcioniše. U pitanju je najobičnija mapa sveta koju možete da zumirate do mesta na kojem se nalazite. Sve što treba da učinite je da markerom obeležite svoju lokaciju i kliknete na ikonicu na kojoj piše "Klick to find Pokemon near marker".

U roku od nekoliko sekundi na mapi će se pokazati one vrste Pokemona koje su trenutno postavljene u okolini. Pored svakog Pokemona koji se pokaže nalazi se tajmer koji odbrojava vreme koje će on još biti dostupan. Da biste osvežili lokaciju morate sačekati 30 sekundi, a onda će se pokazati novi dostupni primerci.

Pokemoni koje vidite na mapi zaista se nalaze na tim lokacijama, što smo proverili u obližnjem Dunavskom parku, a važno je znati da oni koje su lovci već spazili i pokušavaju da ih uhvate, nisu prikazani na mapi, što samo znači da nećete džabe trčati unaokolo. Serveri sajta pokevision.com trenutno su preopterećeni zbog velikog priliva posetilaca pa je moguće da povremeno zabaguje, ali prema našim iskustvima, uglavnom radi dobro i precizno.  

P. K.

.
Proašli smo aplikaciju zbog koje ćete početi da kuvate.
.
Ako vam reči ne govore sve, tu je aplikacija koja će vam objasniti šta neki postupak znači, na neverbalnom nivou. 
.
Postoji veb aplikacija koja može da vas natera da pišete bez pauze, u nekom definisanom vremenskom periodu. Ako odaberete vremenski…
Program
Kalendar događaja
Maj 2019.
PonUtoSreČetPetSubNed
  
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
  
Anketa

Da li vidite Srbiju u EU?