.
Trenutno
Pesma dana
 Novinari O radija
Lifestyle / Web

Organizujte putovanje na jednostavan način

28.11.2018.

Nova godina je iza ćoška, a ako još niste odlučili gde ćete da putujete, imamo sajt koji će olakšati donošenje te odluke. 

.

Rome2rio olakšava planiranje putovanja. Ova platforma omogućava da dođete do bilo koje lokacije na svetu. 

Potrebno je samo uneti svoju adresu ili grad kao odredište i nakon nekoliko sekundi stranica će vam prikazati  putovanja i rezervacije, zajedno sa informacijama o smeštaju na jednom mestu. Takođe, nudi i drugačije opcije poput iznajmljivanja automobila, turističkog vodiča ili informacije o različitom prevozu. 

Ako i dalje nemate ideju gde biste išli, na primer, za Novu godinu, ovaj sajt izdvaja najpopularnije destinacije koje su opisane kako tekstom tako i fotografijama.

Pored toga što je Rome2rio sajt pregledan i lak za korišćenje, postoji i aplikacija, tako da možete planirati putovanje dok ste na putu, gde god da se nalazite.

.
Misliš da je lako objaviti dobar story na Instagramu? Bez ove aplikacije nikako. 
.
Iako nas je tehnologija dovela do toga da možemo da se dopisujemo sa drugim delom planete u jednom trenutku, ništa ne može zameniti…
.
Editovanja fotki - nikad dosta. Još ako posebno voliš da sakupljaš lajkove i diviš se sopstvenoj estetici, Flipagram je super…
Program
Kalendar događaja
Februar 2019.
PonUtoSreČetPetSubNed
    
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
   
Anketa

Koliko vodite računa o zaštiti svojih podataka na internetu?