...
TRENUTNO05:00 - 11:00Music mix by Marko

Lifestyle / Web

Organizujte putovanje na jednostavan način

28.11.2018.

Nova godina je iza ćoška, a ako još niste odlučili gde ćete da putujete, imamo sajt koji će olakšati donošenje te odluke. 

.

Rome2rio olakšava planiranje putovanja. Ova platforma omogućava da dođete do bilo koje lokacije na svetu. 

Potrebno je samo uneti svoju adresu ili grad kao odredište i nakon nekoliko sekundi stranica će vam prikazati  putovanja i rezervacije, zajedno sa informacijama o smeštaju na jednom mestu. Takođe, nudi i drugačije opcije poput iznajmljivanja automobila, turističkog vodiča ili informacije o različitom prevozu. 

Ako i dalje nemate ideju gde biste išli, na primer, za Novu godinu, ovaj sajt izdvaja najpopularnije destinacije koje su opisane kako tekstom tako i fotografijama.

Pored toga što je Rome2rio sajt pregledan i lak za korišćenje, postoji i aplikacija, tako da možete planirati putovanje dok ste na putu, gde god da se nalazite.

Možda te još zanima:

.

Star Atlas za putovanje sa zvezdama

Galaksija vam je sada ispred nosa. 

.

Kako radi gravitacija?

Sajt koji vam danas predstavljamo veoma je lagan za upotrebu, ali apsolutno zarazan, jer nam pokazuje kako se gravitacija ponaša…

.

Stigao napredniji Mali alhemičar

Nakon sajta Little Alchemy stigao je i njegov naslednik, portal za ubijanje dokolice i učenje važnih stvari Little alchemy2.

.

Posetite nasumične predele

Kad dokolica udari, veliki broj ljudi lati se Google street view-a kao alatke kojom mogu da proputuju svet bez da…

.

Strip blog kao izlog devete umetnosti

Danas preporučujemo da posetite domaći sajt posvećen devetoj umetnosti: www.stripblog.in.rs. Ovaj portal, relativno nov na medijskom nebu, namenjen je ljubiteljima…

.

Sajt za ljubitelje bicikala

Trava, leto, ekologija... hmmmm, leto i ekologija? Kako najbolje spojiti ovo divno godišnje doba sa očuvanjem životne sredine? Pa vozeći…

  • 00:00 Music Mix by Bea
  • 05:00 Music mix by Marko
  • 11:00 Leto na O radiju

Anketa

Da li planirate letovanje?

Oradio logo