...
TRENUTNO13:20 - 13:30Tehnologija

Lifestyle / Web

Onlajn koncerti Beogradske filharmonije

26.03.2020.

Beogradska filharmonija najavila je raznovrstan sadržaj koji je moguće svakodnevno pratiti na društvenim mrežama, kao i na sajtu te institucije. Pozvali su publiku da petkom uveče, umesto na Kolarcu, sluša koncerte tog orkestra – od kuće.

.

Tako će ponedeljkom najpre nastupati "Filharmoničari u izolaciji". U pitanju su blogovi muzičari iz orkestra koji će deliti svoja iskustva i savete kako najbolje provesti vreme koje je pred nama. Utorkom se filharmoničarima i publici obraćaju gosti orkestra, čuveni dirigenti i muzičari čiji su nastupi bili planirani, a sprečeni su da dođu zbog situacije koja je zahvatila ceo svet.

Sreda je rezervisana za audio doživljaj i slušanje koncerata Beogradske filharmonije iz arhive. Četvrtak je dan za prisećanje na nekadašnje uspehe i najdraže momente iz prošlosti, a čuveni filharmonijski petak publiku neće ostaviti bez koncerata jer će se omiljeni nastupi orkestra prikazivati onlajn.

Za dane vikenda, planira se putovanje kroz interesantne materijale drugih muzičkih kuća i nezaobilazan muzički humor. Kroz sadržaje koje je kreirala za svoju publiku, Beogradska filharmonija joj poručuje – Ostani kod kuće i slušaj muziku.

Možda te još zanima:

.

Muzičko obrazovanje nam je na nivou nacionalne tragedije

Filharmonija mladih orkestar je koji mladim budućim muzičarima omogućava da po prvi put osete rad, sviranje i moć jednog tako…

.

Netfliks napravio bilbord kakav niste videli do sada

Za nastavak akcionog trilera "Cena spasa 2" (Extraction), striming platforma Netfliks napravila je džinovski poster koji publici pruža priliku da…

.

Stiže novi gejming proizvod na YouTube

YouTube testira novi gejming proizvod, pod nazivom "Playables" i biće dostupan za mobilne i desktop platforme.

.

"Stranger Things" više nije na tronu, "Sreda" najgledanija

"Sreda" je pretekla četvrtu sezonu serije "Stranger Things" koja je bila najgledanija Netfliksova serija na engleskom jeziku.

.

Nova serija "Idol" razočarala publiku

Nedavno su se pojavile informacije da se raspravlja da li će kontroverzna HBO-ova serija "Idol" doživeti drugu sezonu.

.

Zvezda "Terminatora" će biti deo "Stranger Things" univerzuma

Linda Hamilton, najpoznatija po ulozi Sare Konor u filmovima o "Terminatoru", glumiće, kako je najavljeno, u petoj i poslednjoj sezoni…

  • 13:00 Pre podne na O radiju
  • 13:10 Vredi pročitati
  • 13:20 Tehnologija
  • 13:30 Pesma dana
  • 13:45 Prava stvar

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo