...
TRENUTNO11:00 - 11:40Leto na O radiju

Lifestyle / Web

Okupljanje posvećeno content marketingu

14.05.2017.

Content marketing iliti najopštije rečeno kreiranje sadržaja na internetu u marketinške svrhe sve je popularnija delatnost kojom mnogi mladi odlučuju da se bave. Oni koje zanima ova tema ili žele da unaprede svoje marketinške veštine dobrodošli su na okupljanje koje organizuje School of skills u četvrtak 18. maja, u 18 časova.

.

Content marketing ili marketing sadržaja je način reklamiranja koji je prisutan kod nas proteklih nekoliko godina i podrazumeva kreiranje sadržaja na internetu, odnosno na sajtovima kako bi bili dobro optimizovani za web pretraživače te kako bi se nalazili na samom vrhu rezultata pretrage, kada tražimo određeni proizod ili uslugu.

Za razliku od tradicionalnog marketinga kome je cilj samo da proda proizvod, cilj content marketinga je i da ostavi utisak i proda "ideju" proizvoda određenoj ciljnoj grupi, na inovativan, zanimljiv, zabavan i informativan način. Content marketing može biti, između ostalog, i u formi članka, bloga, videa, infografika, newslettera, emaila ili izveštaja.

Oni koje zanima ova tema moći će da čuju novosti iz ovog polja, kao i savete i iskustva content marketera u prostorijama School of Skills, u Ulici Branislava Nušića 2. Učešće je besplatno, a organizatori poručuju da su dobrodošli svi, oni koji se ovim aktivno bave, kao i početnici.  

J. Z. 

Možda te još zanima:

.

Content marketing diktira naše želje

Znate li kakve tekstove čitate na internetu i koliko su oni tu da vas informišu, a u kolikoj meri postoje…

.

Kako pokrenuti sopstveni posao?

School of Skills organizuje radionicu o preduzetništvu, u subotu, 16. septembra u 13 časova. 

.

Znate li da razgovarate sa sobom?

School of Skills organizuje radionicu koja će se baviti unutrašnjim dijalogom i načinima na koje sami sebe razumemo, koji često…

.

Radionica posvećena NLP-u

School of Skills u nedelju 18. juna organizuje radionicu posvećenu neurolingvističkom programiranju, koje u najširem smislu rečeno, podrazumeva proučavanje ljudskog…

.

IT, med i mleko - istina ili urbani mit?

IT sektor se ubrzano razvija, posla ima mnogo, velike su plate, a radna mesta zabavna. Međutim, da li je sve…

.

The Moth

Postanite pravi internet moljac

  • 00:00 Music Mix by Bea
  • 05:00 Music mix by Marko
  • 11:00 Leto na O radiju
  • 11:40 O tome se priča
  • 12:00 Leto na O radiju

Anketa

Da li planirate letovanje?

Oradio logo