.
Trenutno
Radio Gruvanje
 Alma Kovčić
Lifestyle / Web

Objavi video odmah

09.04.2019.

Koliko ste se puta našli u prilici da snimite neki video, ali nakon toga niste zadovoljni kvalitetom, pa odlučite da ćete ga jednog dana srediti i tek onda objaviti. Rezultat toga najčešće je hrpa snimljenih neobrađenih video materijala, koji nikada ne ugledaju javno objavljivanje. Da se to ne bi dešavalo, imamo aplikaciju za vas. 

.

Quik je minimalistička aplikacija za uređivanje video materijala, koja je upravo ono što većini korisnika koji se bave video klipovima potrebna. 

Aplikacija omogućava na jednostavan način brzo, ali kvalitetno editovanje video materijala. U samo nekoliko klikova moguće je dodati razne efekte, primeniti neke unapred definisane filtere, ali i iseći delove koji vam se ne sviđaju. Generalno govoreći, ovaj alat omogućava osnove koje će vaš video doterati na razinu koja je spremna za objavu.

Takođe, sadrži više od 23 različitih opcija, kao što je analiziranje, detektovanje lica, promena video formata, automatska sinhronizacija, više od 80 besplatnih pesama i mogućnosti za prilagođavanje(custom) itd. 

Quik se može preuzeti besplatno na Android uređaje.

.
Ako si Spiderman fan i voliš arkadne igrice onda danas imamo pravi sajt za tebe - Arcade Spiderman Games. 
.
Potvrdu svoje ličnosti mladi u današnje vreme često traže na društvenim mrežama. Najuticajnije su one mreže na kojima se postavljaju…
.
Google Maps je najbolji za navigaciju, ali je fokusiran na svaku tačku na određenoj destinaciji. Radi se o generalnom pristupu koji…
Program
Kalendar događaja
April 2019.
PonUtoSreČetPetSubNed
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
     
Anketa

Da li podržavate sve stroža pravila za dobijanje vozačke dozvole?