.
Trenutno
Tehnologija
 Novinari O radija
Lifestyle / Web

Nove Powerpuff Girls i sjajan sajt

04.04.2016.

Crtana serija Powerpuff Girls u ponedeljak 4. apila ponovo je počela da se emituje na Cartoon Networku. Stigle su nove epizode, a uz njih i mnoštvo zanimljivih promo sajtova, aplikacija i interaktivnih igrica. Nama se najviše svideo sajt na kojem možete napraviti sebe u power verziji.

.

"Sugar, spice and wasting time on the Internet". Ovako je sajt Mashable počeo svoj tekst o novoj internet pomami – sajtu powerpuffyouself.com.

Oko novog početka stare serije diglao se veliki hajp, nove tehnologije su zasenile devedesete kada je crtani nastao i sada nam ostaje samo da sve svoje slobodno vreme provedemo na pomenutom sajtu, pretvarajući sebe u jednu od junakinja. Naravno i kreirajući nove junake, jer je opcija dostupna i za momke.

Kada posetite powerpuffyourself.com znaćete koji level adikcije je u pitanju. Dovoljno je samo da kliknete na dugme "power me up" i odaberete autfit, frizuru i ostale dodatke, kako bi nova figurica totalno počela da liči na vas.

powervulesofi jpg

Power Vule i Sofija

Naravno svaki od vaših umetničih dela moguće je downloadovati i dalje serovati po društvenim mrežama, što su učili i mnogi celebrity. Osim toga, na netu su već "powerpufovani" i razni karatkeri iz serija i filmova kao sto su GameOfTrones, StarWars, Empire i slicno.

Powerpuff maniji i obeležavanju ponovnog početka emitovanja crtaća pridružila se i ekipa O radija koja se već nekoliko dana masovno pretvara u potencijalne Blossom, Buttercup i Bubbles. Sada na nasem sajtu možete videti Power Vukašina i Power Sofiju. Dobro im stoji!

Potražite sajt i slobodno nam šaljite vaše verzije putem društvenih mreža, suviše je simpatično da bi tek tako prošlo pored vas.

M.L.

Pogledajte i trailer za novi serijal PPG!!


.
Dosadni su ti Instagram filteri i voliš nešto alternativniju obradu fotki? Imamo aplikaciju za tebe. 
.
Volite da istražujete o zvezdama? Imamo aplikaciju za vas. 
.
Ako spadate u onu grupu ljudi koji baš i nisu oduševljeni novim tehnologijama, želite na trenutak da budete mazohista i vratite…
Program
Kalendar događaja
Avgust 2019.
PonUtoSreČetPetSubNed
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
Anketa

Da li vidite Srbiju u EU?