...
TRENUTNO16:00 - 16:10Popodne na O radiju

Lifestyle / Web

Nove Powerpuff Girls i sjajan sajt

04.04.2016.

Crtana serija Powerpuff Girls u ponedeljak 4. apila ponovo je počela da se emituje na Cartoon Networku. Stigle su nove epizode, a uz njih i mnoštvo zanimljivih promo sajtova, aplikacija i interaktivnih igrica. Nama se najviše svideo sajt na kojem možete napraviti sebe u power verziji.

.

"Sugar, spice and wasting time on the Internet". Ovako je sajt Mashable počeo svoj tekst o novoj internet pomami – sajtu powerpuffyouself.com.

Oko novog početka stare serije diglao se veliki hajp, nove tehnologije su zasenile devedesete kada je crtani nastao i sada nam ostaje samo da sve svoje slobodno vreme provedemo na pomenutom sajtu, pretvarajući sebe u jednu od junakinja. Naravno i kreirajući nove junake, jer je opcija dostupna i za momke.

Kada posetite powerpuffyourself.com znaćete koji level adikcije je u pitanju. Dovoljno je samo da kliknete na dugme "power me up" i odaberete autfit, frizuru i ostale dodatke, kako bi nova figurica totalno počela da liči na vas.

powervulesofi jpg

Power Vule i Sofija

Naravno svaki od vaših umetničih dela moguće je downloadovati i dalje serovati po društvenim mrežama, što su učili i mnogi celebrity. Osim toga, na netu su već "powerpufovani" i razni karatkeri iz serija i filmova kao sto su GameOfTrones, StarWars, Empire i slicno.

Powerpuff maniji i obeležavanju ponovnog početka emitovanja crtaća pridružila se i ekipa O radija koja se već nekoliko dana masovno pretvara u potencijalne Blossom, Buttercup i Bubbles. Sada na nasem sajtu možete videti Power Vukašina i Power Sofiju. Dobro im stoji!

Potražite sajt i slobodno nam šaljite vaše verzije putem društvenih mreža, suviše je simpatično da bi tek tako prošlo pored vas.

M.L.

Pogledajte i trailer za novi serijal PPG!!


Možda te još zanima:

.

Radionica programiranja za devojke

Ako imaš između 13 i 19 godina i razmišljaš o tome da se profesionalno baviš računarstvom, ili samo želiš da probaš…

.

Ruby on Rails radionica za 100 učesnica

Besplatna radionica uvoda u web programiranje uz korišćenje Ruby programskog jezika i Rails framework-a biće organizovana 17. i 18. novembra…

.

"Girls" najavljuje debi album benda Tri kapljice

Tri kapljice, ženski rok trio iz Novog Sada, objavile su singl i spot za pesmu "Girls". Spot je premijerno emitovan…

.

Rails Girls radionica programiranja za žene

Rails Girls Novi Sad organizuje radionicu osnova programiranja za devojke i žene, koja će se održati 7. i 8. oktobra…

.

Devojke, naučite da programirate - besplatno!

Programiranje je odavno postalo popularno i među devojkama. Već neko vreme organizacija Rails Girls drži besplatne radionice devojkama koje žele…

  • 14:00 Superoperater
  • 15:00 Music mix by Anja
  • 16:00 Popodne na O radiju
  • 16:10 Pesma dana
  • 16:20 Popodne na O radiju

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo