...
TRENUTNO21:00 - 22:00Bluegrass

Lifestyle / Web

Nova YouTube zanimacija - trke klikera!

19.05.2020.

Ko god nije mogao da zamsili kako izgleda svet bez sporta, u proteklih nekoliko meseci mogao je da vidi kako to izgleda. U moru zanimljivih sportova koji su se pojavili našla se i zamenu za trke Formule 1 ili Moto GP-a. To su trke klikera.

.

YouTube kanal Jelle's Marble Runs vodi vas u jedan potpuno drugi svet, gde umesto Luisa Hamiltona i Mercedesa imamo crvene i plave klikere koji se trkaju na raznim stazama i terenima.

Trke klikera izgledaju kao prve trke Formule 1. Kvalifikacije, trka, tabela, ekipe... Tu je čak i komentator i grafika, kao na pravom tv prenosu. Trke se održavaju jednom nedeljno tokom sezone. Trenutno, klikeri imaju malu pauzu, a nova sezona počinje u junu.

Iza ovog kanala stoje dva Holađanina - Dion i Jele Baker. Ova braća još od 2006. godine imaju YouTube kanal posvećen klikerima, a trke su počeli da organizuju da bi zabavili pratioce.

U poslednje vreme, njihov kanal ima veliki rast, sa oko 10 miliona pregleda mesečno. Ove nedelje, trke klikera su našle i svoje mesto u emisiji Džona Olivera, koji je priznao da pomno prati dešavanja u svetu klikera.

Ilustracija: YouTube / Print Screen

Možda te još zanima:

.

Diskvalifikovan zbog varanja u online trci

Svet automoto sporta je na pauzi zbog koronavirusa. Trke u raznim konkurencija, od Moto GP-a do Formule se održavaju preko…

.

DiRT uvek ponudi nešto novo

Kraj godine nam donosi i novu seriju igračkih konzola, što je odlična prilika i izdavačima da daju sve od sebe…

.

U Evropi su gradske auto-trke najnormalnija stvar

Novi Sad će početkom juna biti domaćin najboljim takmičarima u auto sportu, koji će brzinu odmeriti u četiri kvalitetne katogerije,…

.

"Jugići" u trci na Mišeluku

Nacionalni šampionat u auto trkama održaće se od 23. do 24. maja na stazi Mišeluk. Tokom dva dana održaće se…

.

Tviter uvodi zakazivanje tvitova

Do sada je za objavljivanje tvitova bila neophodna upotreba nekih nezavisnih programa, kao što je na primer Tvitdek. Međutim, od sada prestaje…

.

Stop nepotrebnim obaveštenjima na telefonu

Imamo aplikaciju za one koji imaju previše obaveštenja na telefonu.

  • 18:00 Za i protiv
  • 19:00 Popodne na O radiju
  • 21:00 Bluegrass
  • 22:00 Superoperater
  • 23:00 IN teen

Anketa

Da li planirate letovanje?

Oradio logo