...
TRENUTNO19:45 - 20:00Prava stvar

Kultura / Film

Bred Pit u kokpitu Formule 1

08.05.2023.

Poznati glumac Bred Pit uskoro će ući u kokpit pravog trkačkog automobila za svoj predstojeći film o "Formuli 1", kažu reditelj Džozef Kosinski i producent Džeri Brukhajmer.

.

Foto: YouTube / TNT

Moderator panela Vil Bakston rekao je da je ekipa filma napravila "najmanju 6K kameru ikada dizajniranu da odvede gledaoce u kokpit“ gde će zvezde filma voziti prave trkačke automobile.

Variety je saznao da se Pit neće trkati protiv drugih vozača na stazi i da će najverovatnije voziti modifikovanu verziju juniorskog F2 ili F3 automobila.

Bakston je takođe rekao da je trkački automobil koji se koristi u filmu dizajnirao Mercedes, a Luis Hamilton daje savete o priči i scenariju kako bi se uverio da je ovo najautentičniji film o trkama automobila ikada.

Prema zvaničnom sinopsisu filma, Pit igra vozača koji izlazi iz penzije da bi se takmičio zajedno sa početnikom protiv jednog od titana tog sporta. Damson Idris glumi pored njega, a scenario je napisao Ehren Kruger, ko-scenarista hita "Top Gun: Maverick". Producenti su Hamilton, Kosinski, Brukhajmer i Čed Oman iz Jerri Bruckheimer Filmsa i Pitova produkcijska kuća Plan B Entertainment.

(Index)

Tagovi

Možda te još zanima:

.

Bred Pit otkrio najgoru ulogu u karijeri

Uprkos tome što je već godinama jedna od najvećih holivudskih zvezda, Bred Pit nije lišen razočaravajućih izvedbi u filmovima. 

.

Vavilon: Novi bioskopski hit sa Bredom Pitom i Margo Robi

Film Dejmijana Šazela "Vavilon" sa Bredom Pitom, Margo Robi i Dijegom Kalvom konačno je stigao u domaće bioskope.

.

Bred Pit snima film o Formuli 1?

Zahvaljujući uspehu Netfliksovog serijala "Formula 1: Drive to Survive", najbrži cirkus na svetu je privukao mnogo novih fanova, a isti…

.

Bred Pit najavio povlačenje iz sveta glume?

Bred Pit je najavio da bi mu film “Bullet Train”, u kom mu je pripala glavna uloga, vrlo lako mogao…

.

Bred Pit i Sandra Bulok zajedno u novoj akcionoj komediji

Objavljen je prvi trejler novog filma "Bullet Train" u kom je glavna uloga poverena Bredu Pitu.

.

Vredi pročitati: "Prednosti jednog marginalca"

Katarina Kostić, autorka popularnog bloga o knjigama "Prerazmišljavanje" i osnivačica Novosadske razmene knjiga, preporučuje vam da pročitate roman "Prednosti jednog…

  • 19:20 Tehnologija
  • 19:30 Pesma dana
  • 19:45 Prava stvar
  • 20:00 Superoperater
  • 21:00 Music Mix by Bea

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo