.
Trenutno
Music Mix by Bea
 Beata Kovač Božović
Lifestyle / Web

Najlepše slike prirode na jednom mestu

05.11.2018.

Nacionalna geografija godinama unazad prikazuje najinsiprativnije fotografije prirode, njenog života i karakterističnih trenutaka koje samo profesionalno oko fotografa može da uhvati. Našli smo sajt koji će vam približiti njihove radove. 

.

The photo society je sajt na kome možete naći radove profesionalnih fotografa Nacionalne geografije, kao i dosta drugih stvari koje vam bliže objašnjavaju šta je sve potrebno uraditi da bi nastala fotografija koja, na primer, završi na naslovnoj strani Nacionalne geografije.

Opis ovih profesionalaca odlikuje se time da su različitih veština, jedan radi u dubinama okeana, drugi na velikim temperaturama, treći u pećinama, dok sa druge strane postoje i oni koji fotografišu na primer, samo pudlice. Kako kažu osnivači ovog sajta, kroz ovu raznolikost najlakše se može odgovoriti na pitanje "Kako da postanem fotograf kompanije Nacionalna geografija?"

Ove inspirativne fotografije ukazuju na trud i strpljenje koje je potrebno da bi se napravilo nešto što se može uhvatiti u jednoj sekundi, a ove vrednosti mogu se preneti na bilo koju profesiju, te vas može inspirisati da, prorazmislite sledeći put kad budete brzopleti jer strpljenje se, kao što se može videti, ipak isplati. 

.
Ako ste ostali bez ideja kako da dekorišete svoj prostor, imamo sajt za vas. 
.
Često se dešava da na društvenim mrežama dozvolimo sebi da se iznerviramo oko bizarnih komentara. Ali, šta se dešava kada je…
.
Kako se navijači podstiču da još glasnije, još srčanije bodre svoj tim, mogu li sponzori time dodatno da profitiraju, gde je…
Program
Kalendar događaja
Novembar 2018.
PonUtoSreČetPetSubNed
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
  
Anketa

Koliko institucije u Srbiji rade u interesu građana?