.
Trenutno
Vaš DJ sat
 Dušan Majkić
Lifestyle / Web

Najlepše slike prirode na jednom mestu

05.11.2018.

Nacionalna geografija godinama unazad prikazuje najinsiprativnije fotografije prirode, njenog života i karakterističnih trenutaka koje samo profesionalno oko fotografa može da uhvati. Našli smo sajt koji će vam približiti njihove radove. 

.

The photo society je sajt na kome možete naći radove profesionalnih fotografa Nacionalne geografije, kao i dosta drugih stvari koje vam bliže objašnjavaju šta je sve potrebno uraditi da bi nastala fotografija koja, na primer, završi na naslovnoj strani Nacionalne geografije.

Opis ovih profesionalaca odlikuje se time da su različitih veština, jedan radi u dubinama okeana, drugi na velikim temperaturama, treći u pećinama, dok sa druge strane postoje i oni koji fotografišu na primer, samo pudlice. Kako kažu osnivači ovog sajta, kroz ovu raznolikost najlakše se može odgovoriti na pitanje "Kako da postanem fotograf kompanije Nacionalna geografija?"

Ove inspirativne fotografije ukazuju na trud i strpljenje koje je potrebno da bi se napravilo nešto što se može uhvatiti u jednoj sekundi, a ove vrednosti mogu se preneti na bilo koju profesiju, te vas može inspirisati da, prorazmislite sledeći put kad budete brzopleti jer strpljenje se, kao što se može videti, ipak isplati. 

.
Svake tri sekunde, neko je prisiljen da napusti svoj dom zbog sukoba ili progona. Među njima je više od 22 miliona izbeglica, od…
.
Umesto da proveravate obaveštenja u svakoj aplikaciji posebno, sada imate priliku da obaveštenja budu organizovana prema kategorijama…
.
Ako ikad pomislite da nešto ne možete da rešite, posetite sajt koji smo našli za vas. 
Program
Kalendar događaja
Mart 2019.
PonUtoSreČetPetSubNed
    
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Anketa

Da li biste učestvovali u akcijama prolećnog čišćenja životne sredine?