.
Trenutno
Music Mix by Bea
 Beata Kovač Božović
Lifestyle / Web

Najbolja prezentacija klimatskih promena

17.08.2017.

Na web adresi: education.iceandsky.com nalazi se jedna od najbolje ispričanih priča o klimatskim promenama na internetu. Ekipa okupljena oko naučnika Luka Žaketa i ekipe poznate kao Wild touch napravila je fascinatnu kombinaciju medijskih izveštaja, animacije i filma kako bi vam približili istorijat klimatskih promena.

.

Sajt prelepo dizajniran i kroz nekoliko jednostavnih koraka vodi vas kroz klimatske promene iz različitih aspekata, odnosno različitih naučnih disciplina. Zamišljen je kao obrazovni program koji koriste nastavnici širom sveta kako bi obučili buduće naraštaje o ljudskom uticaju na okolinu i posledicama koje nas čekaju.

Trebaće vam vremena da prokstarite ovim sajtom, ali zaista vredi. Sajt je deo obrazovnog programa Ice&Sky koji se stalno apdejtuje kako istraživači dobijaju nove podatke, tako da ćete uvek biti u koraku sa novim otkrićima. Pored toga, videćete i kako se jedna tako ozbiljna tema tretira na način da se iskoriste sve prednosti digitalnih medija na pravi način i u pravoj meri. 

.
Ako često putujete verovatno već znate koliko je vremena neophodno da se put dobro organizuje, kako biste postigli sve što planirate.…
.
Kako je YouTube prvenstveno namenjen gledanju videa, korisnici su do sada bili prinuđeni da paralelno koriste još nekoliko aplikacija…
.
Svi dokumenti različitih formata na jednom mestu, u jednoj aplikaciji. 
Program
Kalendar događaja
Jul 2019.
PonUtoSreČetPetSubNed
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
    
Anketa

Da li vidite Srbiju u EU?