.
Trenutno
Music Mix by Dušan Majkić
 Dušan Majkić
Lifestyle / Web

Lako do najpopularnijih crtanih filmova

09.10.2019.

Na internetu postoji pregršt sajtova sa crtanim filmovima, ali smo jedan poseban izdvojili za vas. Ovaj sajt mogu da koriste i deca, uz vaš nadzor, ali i odrasli, jer je većina sadržaja namenjena njima.

.

Toonova je sajt na kojem se nalaze sve epizode najpopularnijih crtanih serijala trenutno, a većina njih je za odrasle, poput Rick and Morty, Gravity Falls  ili Adventure Time i još mnogo drugih.

Postoji i odeljak Full Movies i Popular Series, ali i Anime sa sinhronizacijom ili bez, kao i deo posvećen stripovima, pre svega Manga umetnika.

Prednost Toonove je i ta što serijali budu uploadovani veoma brzo nakon njihovog prvog pojavljivanja na matičnim televizijama.

Sajt radi po prinicipu besplatnog streaminga, a ponuđeno je nekoliko opcija, pa ukoliko vam jedan od streaming prozora ne radi, uvek postoji drugo rešenje.

Search opcija je sjajna i kada kliknete na Enter, retko kada će se desiti da na sajtu ne postoji ono što ste izabrali.

.
Pokušali smo da pronađemo deset osoba koji ne vole seriju Prijatelji. Nismo uspeli. Još kada se ova serija spoji sa veikim brojem…
.
Svakom se bar jednom desilo da pomisli "Ma zapamtiću ovo, neću zapisivati" i da nakon toga ipak zaboravi. Da ne biste nešto zaboravili…
.
Mimovi i gifovi vladaju svetom. Nekima od nas je explore feed na instagramu ceo u mimovima koji nam služe samo za gledanje, a neki…
Program
Kalendar događaja
Oktobar 2019.
PonUtoSreČetPetSubNed
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
   
Anketa

Po istraživanju KOMS-a, 67 odsto mladih želi da napusti Srbiju. Da li ste među njima?