...
TRENUTNO14:00 - 15:00RetroTips

Lifestyle / Web

Laka organizacija za komplikovane projekte

28.12.2018.

Ponekad, rad na različitim projektima ume da bude baš složen. Komunikaciju među članovima je potrebno olakšati, pa smo našli sajt za vas koji baš to čini, pogotovo ako ste u svetu građevinskih projekata. 

.

Buildcon je sajt koji je idealan za velike građevinske projekte. On predstavlja stožer komunikacije između članova tima.

Svi potrebni podaci i celokupna komunikacija čuvaju se na zasebnom klaudu (cloud drive) za svaki projekat. Članovi tima mogu pratiti radnu dinamiku putem mobilne aplikacije, slati radne naloge sa slikama i komentarima i dobijati obaveštenja za svaku aktivnost, kako bi mogli na vreme da reaguju.

Buildcon je kvalitetna i korisna alatka za praćenje i kontrolu rada na terenu, koja ujedno povezuje kancelariju i gradilište. Koristan uvid u stanje, ispunjeni rokovi i ušteda troškova, svakako čine ovu aplikaciju zanimljivim osveženjem u svetu građevine.

Možda te još zanima:

.

Kada se dobro projeketuje i most od špageta može da izdrži više od sto kilograma

Već nekoliko godina u Novom Pazaru održava se veoma zanimljvo takmičenje u pravljenju mostova - od špageta! Ove godine takmičilo…

.

Za most od špageta 60.000 dinara!

Fakultet tehničkih nauka i Departman za građevinsko i geodeziju organizuju takmičenje za najbolji "Most od špageta". Ne šalimo se. Pre…

.

Zabrana Tik-toka prošla Kongres

Paket za nacionalnu bezbednost, koji uključuje i mere zabrane Tik-toka širom SAD, usvojen je velikom većinom glasova u američkom Senatu.

.

Plata u Nemačkoj 9.000 evra mesečno, bez da ustanete iz kreveta

Nemački centar za avijaciju traži 12 kandidata koji će provesti 60 dana u krevetu, za potrebe nove studije koju sprovode…

.

Obiđite Srbiju za Prvi maj i Uskrs

Ako nas vreme ne prevari, kao što je to čest običaj za 1. maj, mogli bi ovo biti stvarno dobri…

.

Kina uklanja strane mrežne čipove do 2027.

Kina pokušava da eliminiše čipove strane proizvodnje do 2027. godine.

  • 13:30 Pesma dana
  • 13:45 Prava stvar
  • 14:00 RetroTips
  • 15:00 Music mix by Anja
  • 16:00 Popodne na O radiju

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo