.
Trenutno
Tehnologija
 Novinari O radija
Lifestyle / Web

Kvalitetni noviteti na jednom mestu

28.09.2018.

Raznovrsnost muzičkih žanrova učinila je da nekad i nismo sigurno šta da slušamo i gde da nađemo nešto što nama odgovara. Sajt koji će rešiti nedoumice razlikuje se od Deezer-a i Spotify-a po tome što u preporuci učestvuju drugi ljudi, odnosno, dobićete razlog zašto baš tu pesmu da odslušate. 

.

Hype machine je sajt koji prati najpoznatije blogove po svetu, a posebno se fokusira na muziku koja se najviše spominje i šta ljudi dele. Ovaj servis je odličan za ljude koji žele da čuju neku novu pesmu koju još nisu imali prilike da čuju negde ili pak onu koja će tek postati popularna.

Neke od najpoznatijih pesama su prvi put predstavljene baš ovde, dok još nisu bile ni blizu onoga što se može nazvati svetski popularnim.

Ovaj sajt ima nekoliko kategorija koje možete odabrati kao što su: Now – trenutno slušane pesme, Only remix, No remix, Artist, Video, Twitter. Nema nikakvih reklama ni prekida, jedini uslov jeste da se registrujete kako bi mogli slušati više od deset pesama u kontinuitetu, a registracija je besplatna.

.
Misliš da je lako objaviti dobar story na Instagramu? Bez ove aplikacije nikako. 
.
Iako nas je tehnologija dovela do toga da možemo da se dopisujemo sa drugim delom planete u jednom trenutku, ništa ne može zameniti…
.
Editovanja fotki - nikad dosta. Još ako posebno voliš da sakupljaš lajkove i diviš se sopstvenoj estetici, Flipagram je super…
Program
Kalendar događaja
Februar 2019.
PonUtoSreČetPetSubNed
    
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
   
Anketa

Koliko vodite računa o zaštiti svojih podataka na internetu?