.
Trenutno
Music mix by Marko
 Marko Balać
Lifestyle / Web

Kvalitetni noviteti na jednom mestu

28.09.2018.

Raznovrsnost muzičkih žanrova učinila je da nekad i nismo sigurno šta da slušamo i gde da nađemo nešto što nama odgovara. Sajt koji će rešiti nedoumice razlikuje se od Deezer-a i Spotify-a po tome što u preporuci učestvuju drugi ljudi, odnosno, dobićete razlog zašto baš tu pesmu da odslušate. 

.

Hype machine je sajt koji prati najpoznatije blogove po svetu, a posebno se fokusira na muziku koja se najviše spominje i šta ljudi dele. Ovaj servis je odličan za ljude koji žele da čuju neku novu pesmu koju još nisu imali prilike da čuju negde ili pak onu koja će tek postati popularna.

Neke od najpoznatijih pesama su prvi put predstavljene baš ovde, dok još nisu bile ni blizu onoga što se može nazvati svetski popularnim.

Ovaj sajt ima nekoliko kategorija koje možete odabrati kao što su: Now – trenutno slušane pesme, Only remix, No remix, Artist, Video, Twitter. Nema nikakvih reklama ni prekida, jedini uslov jeste da se registrujete kako bi mogli slušati više od deset pesama u kontinuitetu, a registracija je besplatna.

.
Mnogo je lakše popiti kafu umesto obroka, nego konstantno smišljati nove kombinacije hrane. Na kafi nažalost ne može da se živi,…
.
Dosadni su ti Instagram filteri i voliš nešto alternativniju obradu fotki? Imamo aplikaciju za tebe. 
.
Volite da istražujete o zvezdama? Imamo aplikaciju za vas. 
Program
Kalendar događaja
Avgust 2019.
PonUtoSreČetPetSubNed
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
Anketa

Po istraživanju KOMS-a, 67 odsto mladih želi da napusti Srbiju. Da li ste među njima?