.
Trenutno
Danube Streamwaves
 Dušan Majkić & Predrag Novković
Lifestyle / Web

Kreirajte idealan izgled za vaš dom

19.11.2018.

Ako ste ostali bez ideja kako da dekorišete svoj prostor, imamo sajt za vas. 

.

Apartment therapy je sajt koji će vam pomoći pri odabiru različitih dizajna za stan, kancelariju ili kuću. 

Dizajner enterijera Maksvel Rajan je 2001. godine pokrenuo ovaj sajt kao nedeljni bilten za klijente, a danas predstavlja jedan od vodećih izvora inspiracije u dizajnu, kao i saveta za ljude u ovoj oblasti. Sama činjenica da je platforma osnovao neko ko je stručan u ovoj oblasti i koga zovu " terapeut za stanove", govori vam da nećete pogrešiti pri korišćenju saveta sa ove stranice. 

Kako navode na sajtu, njihova misija je da učine da ljudi žive lepše u svojim kućama i da inspirativnim idejama i rešenjima za život u jedistvenom prostoru ukazuju na to da svako može stvoriti svoj "omiljeni izgled" prostora.

Fotografije koje se postavljaju na sajt se ne "sređuju", već se stavljaju bez određenog profesionalnosg stila, jer, kako su objasnili osnivači, oni žele da prikažu realnu sliku života danas.

.
Misliš da je lako objaviti dobar story na Instagramu? Bez ove aplikacije nikako. 
.
Iako nas je tehnologija dovela do toga da možemo da se dopisujemo sa drugim delom planete u jednom trenutku, ništa ne može zameniti…
.
Editovanja fotki - nikad dosta. Još ako posebno voliš da sakupljaš lajkove i diviš se sopstvenoj estetici, Flipagram je super…
Program
Kalendar događaja
Februar 2019.
PonUtoSreČetPetSubNed
    
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
   
Anketa

Koliko vodite računa o zaštiti svojih podataka na internetu?