.
Trenutno
Music mix by Marko
 Marko Balać
Lifestyle / Web

Kreiraj sopstvenu bazu podataka

29.03.2019.

Kada se pomenu baze podataka obično se pomisli na neki komplikovan unos podataka na određenu tabelu, međutim, one su jako korisne i lake za pravljenje. Da bismo vam to dokazali, imamo sajt za vas. 

.

Sodabd je sajt na kome možete besplatno napraviti sopstvenu bazu podataka. 

Ovaj sajt omogućuje kreiranje baze pomoću različitih šablona. Možete kategorizovati muziku i filmsku biblioteku sa šablonima "Muzika" i "Film", ili upravljati kontaktima pomoću šablona "Lična adresa". Možete kreirati je liste kupovine ili pratiti sopstvene aktivnosti pomoću "Time Sheet" i "Planera događaja". Mogućnosti baze podataka su veoma raznovrsne.

Postoji asortiman ličnih i poslovnih šablona, ali ako biste radije kreirali svoju jedinstvenu bazu podataka, to možete uraditi  tako što ćete izabrati "Počni od nule".

Najbolje od svega je što svi vaši podaci ostaju na mreži. Nema potrebe za skupim održavanjem servera i softverom. Sve je na vebu i besplatno je.

.
Problem u koji svi često upadnemo kada vreme postane hladnije i kada se približi jesen, jeste taj da smo pogledali sve filmove,…
.
Dok pešačiš, možeš pomoći deci oboleloj od raka. Pitaš se, kako? Preko ove aplikacije. 
.
Motivacija je ključ kada želimo da počnemo da se bavimo nekom sportskom aktivnošću i da se hranimo zdravo. Ako vam je potrebna…
Program
Kalendar događaja
Septembar 2019.
PonUtoSreČetPetSubNed
      
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
      
Anketa

Po istraživanju KOMS-a, 67 odsto mladih želi da napusti Srbiju. Da li ste među njima?