.
Trenutno
Škripa
 Dušan Majkić
Lifestyle / Web

Korisne aplikacije na jednom mestu

23.07.2018.

Nakon izuma zvanog pametni telefon, pojava aplikacija je nešto što je promenilo i dosta pojednostavilo stvari. Međutim, kako da znate kada izlaze nove ali i zanimljive i korisne aplikacije? Mi smo se pobrinuli za to i našli sajt za vas. 

.

Producthunt je sajt na kojem radi više od 20 ljudi iz različitih delova sveta. Zanimljivost kod ovog sajta je što vam svaki dan nudi nove aplikacije koje su korisne.

Slogan ovog sajta glasi "Mesto na kojem ćete otkriti vašu sledeću omiljenu stvar" i ono što je karakteristično za ovaj sajt je što, pored toga što nudi najnovije aplikacije, on nudi i update-ove i dodatke za postojeće aplikacije.

Na ovoj stranici takođe možete da pročitate aktuelne vesti iz sveta tehnologije. Bitno je naglasiti da ovaj sajt ima interaktivnost, tj očekuje se od posetioca da ocenjuju i komentarišu izabrane aplikacije te tako utiču na korisnost ovog sajta ne samo sa korisnike već i za kreatore sadržaja Producthunt-a. 

.
Da ne biste više trošili gomilu novca na lepe ukoričene planere, donosimo vam aplikaciju koja vam pomaže da besplatno budete organizovani.
.
Koliko god puta da ste negde putovali i koliko god da znate šta sve treba da ponesete - pakovanje uvek oduzme gomilu vremena + gotovo…
.
Da biste došli do posla danas nije dovoljno samo da ga dobro poznajete, već i da se predstavite na pravi način. Tu vam može pomoći CV…
Program
Kalendar događaja
Decembar 2018.
PonUtoSreČetPetSubNed
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
      
Anketa

Koliko institucije u Srbiji rade u interesu građana?