.
Trenutno
Music mix by Marko
 Marko Balać
Lifestyle / Web

Kako svet funkcioniše?

25.12.2018.

Ako želite da saznate koje navike na društvenim mrežama mogu da nas učine nesrećnim, kako aspirin utiče na naš organizam, zašto se neki ljudi osnesveste kad vide krv, kako lične osobine utiču na oblikovanje muzičkog ukusa, naći ćete na sajtu koji smo odabrali za vas. 

.

How Stuff Works je edukativni sajt nastao pre skoro dvadeset godina za kuhinjskim stolom srednjoškolskog profesora Maršala Brejna. Od tog momenta do sad prerastao je u respektabilni izvor objektivnih i pouzdanih odgovora i objašnjenja kako svet funkcioniše, koja su, što je najvažnije, jednostavna za razumevanje.

Pisci, urednici i video domaćini objašnjavaju  sa kojim stvarima se srećemo u svakodnevnom životu, koristeći sve dostupne medije - fotografije, dijagrame, videe, animacije i tekstove, kako bi objasnili zamršene i komplikovane koncepte, terminologiju i mehanizme na kojima svet počiva. Sajt je podeljen na segmente: avantura, automobili, životinje, kultura, zabava, zdravlje, dom i bašta, lajfstajl, novac, nauka i tehnologija.

Ukoliko samo želite da se zabavite, sajt nudi pregršt kvizova sa najrazličitijim temama, od toga da povežete poznatu ličost i tvitove do kviza koliko poznajete Antarktik. 

.
Umesto da proveravate obaveštenja u svakoj aplikaciji posebno, sada imate priliku da obaveštenja budu organizovana prema kategorijama…
.
Ako ikad pomislite da nešto ne možete da rešite, posetite sajt koji smo našli za vas. 
.
Sigurno vam se milion puta desilo da kucate poruku na brzinu, da omašite po koje slovo, da rečenica nema smisla i da, nakon toga,…
Program
Kalendar događaja
Mart 2019.
PonUtoSreČetPetSubNed
    
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Anketa

Da li biste učestvovali u akcijama prolećnog čišćenja životne sredine?